Dette kan du opleve på bloggen

Fritidsblog.com er en blog med bredde, og uden begrænsninger, hvor jeg kan skrive om alt, der har min interesse, indenfor kategori. Her på bloggen kan du finde en dansk erhvervsblog hvor jeg skriver om selvstændige, eller personer der har unikke jobs, eller har været samme sted gennem en årrække. Fritidsbloggen har også kategorier med oplevelser, naturen og fiskeri, og alt sammen er noget jeg selv har oplevet i min fritid. Det lyder måske lidt skørt, men til daglig driver jeg et større nyhedsmedie, men slapper af, ved at skrive på min fritids blog.

FLERE

Fritidsblog.com – Mere end bare en blog

Denne blog er en fritids blog, hvor der bliver skrevet om en masse oplevelser, fra Danmark. Det er en personlig blog, hvor alt der kommer online, er ud fra egne oplevelser. Man kan forvente at læse om gåture i den Danske natur, fisketure, mad og drikke, altså alt muligt som der opleves, og deles med dem der har interesse i at læse med her på bloggen, fritidsblog.com

Denne fritids blog skal holde mig aktiveret

Der er ikke noget bedre, end at komme ud og opleve en masse ting, men når ens hverdag foregår på et kontor, fra tidlig morgen, til sen aften, ugens syv dage, så kan det være svært at komme afsted. Med denne blog, skal jeg holde mig aktiveret, for der skal jo nyt indhold på bloggen, så det er interessant at følge, og vende tilbage til.