Naturen

Aftentur til udsigten ved Funder Ådal var en dejlig forfriskende tur

Artikel foto: Udsigten ved Funder Ådal

Jeg har det lidt svært med hedebølgen i Danmark, kombineret med meget arbejde, men tirsdag aften fandt jeg endelig et frirum hvor der på samme tid var en forfriskende dejlig luft.

Alt den varme i Danmark her i august 2022, det har jeg det lidt svært med. De seneste år, er jeg dog blevet mere glad for sommeren, men denne hedebølge har jeg slåsset lidt med. Jeg syntes ganske enkelt det er for varmt, og har svært ved at nyde det, for man kan ikke rigtigt foretage sig noget, uden der er en million andre mennesker til stede, og jeg vil nu altså hellere have lidt ro, når jeg holder fri.

Udsigten ved Funder Ådal

Jeg besøgte udsigten ved Funder Ådal i februar måned, og kom i tanke om, at her er det frisk luft, gennem dalen, og så kunne det da også være lidt sjovt at se stedet igen, når det var sommer, og alt var grønt. Det er virkelig et lækkert sted, og der er frisk luft, og sidst men ikke mindst, så er stedet ikke overrendt af mennesker, heller ikke selvom det ligger lige ved siden af Hesselhus Camping.

Varme, oplevelser og fiskeri

Med denne hedebølge i Danmark, så er det svært med oplevelser og fiskeri, for det er næsten ikke til at holde ud og traske rundt og se ting, og man kan ikke fiske så mange steder, for flere åer er lukket grundet for høj varme, og mange Put and Take søer, er så lummervarme, at selv fiskene har det svært. Så jeg må erkende at jeg håber på lidt køligere vejr, og det kommer også snart igen.

Sommer billeder

Her kan du se nogle billeder fra turen i februar måned, og herunder kan du se nogle fra turen midt i august måned, og området er flot på alle tider af året.

Artikel foto: Funder Ådal
Artikel foto: Funder Ådal
Artikel foto: Funder Ådal
Artikel foto: Funder Ådal
Artikel foto: Funder Ådal

 

Back to top button
fritidsblog.com