Naturen

Almind Sø ved Silkeborg er normalt et godt sted at tage en gåtur

Artikel foto: Almind Sø

Almind Sø i den sydvestlige ende af Silkeborg, tiltrækker rigtigt mange mennesker, fordi det er så tæt på byen.

For mindst 30. år siden, der var det normalt, at man kørte til Almind Sø, for at gå sig en tur med familien i weekenden, og det er der stadig mange, der stadig gør. Silkeborg er vokset eksplosivt de seneste par år, og så er det jo helt naturligt, at der kommer flere mennesker til området, også hos Almind Sø. Det er ikke alle, der er glade for denne ret vilde udvikling, herunder mig, for så snart der er lidt sol, så er der mere end proppet med mennesker ved Almind Sø, og området derved.

Vildt mange cykler

Når man kigger på de mange parkeringspladser ved Almind Sø, eller dem der er, så har over halvdelen af dem, cykler med sig, så de kan cykle omkring Almind Sø, og i området i skoven. Det er ikke det sjoveste at møde, når man bare gerne vil gå en tur i naturen, omkring den flotte sø, men det kan man stort set ikke mere, for der er godt nok mange mennesker, og undrer mig, at de allesammen, lige skal samles dette ene sted, når der er så mange andre steder i eller omkring Silkeborg.

Løse hunde

Det siges, at der er mange løse hunde, omkring Almind Sø, men det er ikke noget jeg selv har oplevet, de seneste år, men jeg kender til flere, der oplever dette, ved denne sø. Når man har en hund, så bør man altså have den i snor, uanset hvor dygtigt hunden nu er.

Almind Sø

Søen er en ren sø, med mange fisk, og er på en af de dybeste steder, omkring 20. meter dyb. Der er cirka 4. kilometer rundt omkring Almind Sø, og tager en god time, at gå turen.

Søger andre steder hen

Nu står det mig heldigvis frit, hvor jeg tager hen og går en tur, og her er der mange andre muligheder, som du nok også har læst om her på bloggen. Jeg kommer ikke tilbage til Almind Sø igen, specielt ikke med den udvikling af super mange mennesker, for man kan jo ikke gå turen rundt, uden at have en eller anden slags selskab, af andre mennesker, og jeg vil gerne have lidt stilhed.

Billeder

Artikel foto: Almind Sø
Artikel foto: Almind Sø
Artikel foto: Almind Sø
Back to top button
fritidsblog.com