Erhvervsblog

Andresens Bioenergi sørger for at Danskerne har varme i hjemmet

Erhvervsbloggen du læser her, er en del af Fritidsblog.com

Artikel foto: Dennis Andresen

Dennis Andresen ejer og driver Andresens Bioenergi der har hjemme i Flemming, der ligger mellem Hatting og Uldum.

Jeg har besøgt Dennis Andresen der ejer og driver Andresens Bioenergi, for at høre lidt nærmere om hans virksomhed. Andresens Bioenergi blev stiftet af hans far Finn Andresen tilbage i 2007, hvor han havde dette ved siden af hans normale arbejde, og kørte ud til kunderne i weekenderne. Omkring et år senere, var der så meget at lave i virksomheden, at det faste arbejde blev sagt op, og han arbejdede med dette fuldtid. Dennis Andresen overtog firmaet i 2013, og driver det alene, den dag i dag.

Førstegangsindtrykket

Jeg havde aftalt med Dennis at vi skulle mødes på firmaadressen, og så ville han fortælle mig lidt om hans virksomhed, og det første han spurgte om, da jeg kom ind af døren, var om jeg ville have en kop kaffe. Lige der ramte han plet, for det var helt normalt filterkaffe, og ikke et eller andet smart maskinkaffe, så der scorede han et par lette point, inden jeg skulle have en lille rundvisning.

Sørger for Danskerne kan holde varmen

Andresens Bioenergi er i sin enkelthed et firma, der sørger for at man kan holde varmen i sit hjem. De sælger pillefyr, brændeovne, varmepumper og meget andet, som du kan se meget mere om på deres hjemmeside, som du finder et link til, længere nede på denne side.

(artiklen fortsætter under billedet)

Artikel foto: Udstilling på kontoret

Uddannet Købmand

Dennis er meget imødekommende, og går meget op i service, og noget af det, har han med sig fra sit arbejde i Superbest i Vejle, hvor han arbejde som førstemand, efter han var blevet uddannet som købmand. Man kan godt mærke, at han har arbejdet i denne servicebranche, med tæt kontakt til mennesker, for det har han bestemt tage med sig i denne virksomhed, hvor han altid er klar til at besvare spørgsmål, og dem havde jeg naturligvis nogle stykker af, da jeg besøgte ham i hans virksomhed.

Efteruddannelse

Man kommer ikke sovende til dette arbejde, ej heller med en uddannelse som købmand, men hans far (Finn Andresen) sørger for en grundig oplæring, men der har været en masse kursusforløb, efterfølgende, så han hele tiden var 100% opdateret indenfor det marked, han arbejdede med.

Kundekontakt og Produktkendskab

To af mange vigtige ting i denne håndværkerbranche, er kundekontakten, og produktkendskabet, og det er noget Dennis Andresen specielt går op i. – Når jeg kommer ud til kunden, eller når kunden kommer til mig, så har jeg altid arbejdstøjet på, og ikke skjorte og slips, fortæller Dennis mens vi nyder en kop kaffe. – Det er vigtigt for mig, at kunden kan se, at jeg kan lave arbejdet, og ikke bare er en sælger, og hvis de spørger om jeg kan lave en ting for dem (hvilket de nok oftere spørger om, når man har arbejdstøjet på) ikke er tvunget til at sige nej, hvis jeg har pænt tøj på, og ikke vil være beskidt.

Det går simpelthen ikke.

Dennis Andresen har et meget bredt kendskab til varmebranchen, og skulle ikke tænke længe, fra spørgsmålet kom til ham, og til han svarede. Man kan godt mærke, at dette er noget han virkelig brænder for, også selvom det der med at have et pillefyr er lidt nedadgående i denne tid.

Årets Varmeservice Firma

Andresens Bioenergi har flere år, været indstillet til årets håndværker, og været finalist. Tilbage i 2019, der vandt firmaet også titlen, som årets varmeservice firma og det er bestemt noget, der luner, på mange måder. Det står naturligvis fremme på kontorbordet, og diplomerne på væggen.

(artiklen fortsætter under billederne)

Artikel foto: Titlerne på kontorbordet
Artikel foto: Diplomerne på væggen

Har selv alle kasketterne på

Andresens Bioenergi har tidligere haft flere ansatte i virksomheden, samt flere biler kørende i Danmark, men den dag i dag, har den 41årige Dennis Andresen selv alle kasketterne på, udover kontorhjælpen, der kommer et par gange om måneden. Der er mange som ikke kender alt det arbejde der er “bagved” en virksomhed, for der skal klares mange ting, så kunden kan få varme i sit hjem, men dette og meget mere, der har Dennis helt kontrol over, og det er nok også en af mange grunde til, at han stadig er med i denne branche, der de seneste par år, er blevet stor, og med mange meget store virksomheder.

Her finder du Andresens Bioenergi

Adressen: Flemmingvej 34, 8762 Flemming

Hjemmesiden: andresens-bioenergi.dk

Flere billeder

Artikel foto: Kontoret ved Andresen´s Bioenergi
Artikel foto: Kontoret ved Andresen´s Bioenergi

Back to top button
fritidsblog.com