Naturen

Bølling Sø er faktisk langt større end hvad jeg gik og regnede med

Artikel foto: Udsigt over Bølling Sø

Da jeg kom op i højden, så kunne jeg pludselig se hvor stor Bølling Sø egentlig er, og langt større end jeg forventede.

Tidligere skrev jeg om den flotte natur der er ved Bølling Sø Syd, men jeg så endnu mere af den, og fandt på samme tid også ud af, hvor stor søen egentlig er. Der er jo et kæmpe område, og langt større end hvad man lige går og regner med, specielt når man kommer lidt op i højden.

Bakketoppen

Forleden var vi på mission tollundmandens fundsted version 2,0 og her fandt vi op på toppen af en bakke, hvor man virkelig kunne se hvor stor Bølling Sø er. Det kan slet ikke beskrives, hvor flot der er i dette område, og man skal opleve det, og ikke mindst stilheden der, hvor man kan opleve en masse dyr, specielt gæs i store mængder, der nyder livet i dette fredede område, med masser af vand.

Skal opleves

Herunder kan du se en stak billeder fra området, og så vil jeg bare sige, at man skal tage afsted og opleve området, for det kan man altså ikke beskrive i en tekst. Du vil ikke blive skuffet, det kan jeg sige med garanti, og hvis du skal have hunden med, så husk at have den i snor hele tiden.

Billeder

Artikel foto: Udsigt over Bølling Sø
Artikel foto: Udsigt over Bølling Sø
Artikel foto: Udsigt over Bølling Sø
Artikel foto: Udsigt over Bølling Sø
Artikel foto: Udsigt over Bølling Sø
Artikel foto: Udsigt over Bølling Sø
Artikel foto: Udsigt over Bølling Sø

 

Back to top button
fritidsblog.com