Brænde

Brænde og Træpiller

Det er helt vanvittig som der søges på brænde, træpiller, brændsel i Danmark sidst i 2022, naturligvis grundet inflationen der er over os. Brænde er det mest søgte på DBA, og super meget søgt på Google, hvor der kommer over en halv million resultater frem på under et sekund. Brænde er næsten blevet som en illegal vare, hvor man ikke nævner sine kilder, for tænk nu hvis andre Danskere skulle få fat i det brænde, som de kan købe henover vinteren, velvidende at prisen stiger flere hundrede procent. Det er meget mærkeligt at tænke på, at netop dette skulle blive den store handelsvare i Danmark, men der skal jo varmes op, for ellers kommer der en masse andre problemer i landets husstande, som eksempelvis frostsprængninger, som man kender der fra sommerhuse om vinteren, hvor man glemmer at lukke for vandet, og der ikke er varme på, så sker sådanne ting.

Beskyt dit træ og brændsel

Vi er desværre kommet dertil, at kløvet træ, brænde og træpiller, er kommet i meget høj kurs, også hos de “forkerte” mennesker, der ikke kan kende forskel på dit og mig, så derfor skal man desværre til at beskytte dette, ligesom meget andet. Det er meget underligt at skal sidde og råde folk i Danmark, til at beskytte sit brændsel, endda med overvågning, som mange også er blevet tvunget til at have, for at beskytte det brændsel, de enten har haft stående længe, eller er kommet i besiddelse af. Det er blevet meget dyrt, og det er ikke spor sjovt, at have brugt mange penge på træ og brændsel, for at se nogle andre tager det, og kan resultere i, at man skal finde en anden boligform, hvis man ikke engang kan opvarme sin bopæl. Det er vigtigt at beskytte sit brændsel, også selvom man tænker “det sker ikke her” så er chancen for at det netop sker, desværre høj.
Tænk dig om, når du handler brændsel online

Lige så eftertragtet det er blevet, at tage andre menneskers brændsel, så er tendensen desværre også blevet, at det er blevet meget populært at snyde andre online på nettet, eller på Facebook. Der findes rigtigt mange, der prøver at snyde folk for penge, i bytte for brænde, specielt i en tid, hvor det er mangelvare, men der findes heldigvis også mange ærlige mennesker, man kan stole på. Det jeg vil sige er, at du skal være forsigtig, og gerne lidt ekstra forsigtig, når du handler brændsel, eller bytter dig til det, som også er den “nye ting” i Danmark, og spørg hellere en gang for meget, end en gang for lidt.

Betal aldrig før du har set, og modtaget dit brændsel

Der findes rigtigt mange, der gerne vil have betaling forud, og når man så skal afhente, det man tror man har købt og betalt, så findes det slet ikke, og personen er væk. Nu siger jeg naturligvis ikke at alle snyder, men der er desværre mange der gør, specielt i denne tid, når mange (læs rigtigt mange) står og mangler en bestemt ting. Alarmklokkerne kan ringe, når noget er for godt til at være sandt, og en af tingene, kan være et lidt for hurtigt, og godt tilbud, blandt andet en lavere pris, end normalt, eller hvis man skal betale et beløb forud, inden man skal hente varen, og betale resten ved afhentning. Det ville jeg personligt holde mig fra, og jeg ved godt, det er noget man virkelig mangler, og hvis man kan lave en god handel, for “næsen” af andre, så lokker det. Du skal være forsigtig, så du ikke kommer klemme, når du gør noget i god tro.

Back to top button
fritidsblog.com