Camping

Camping i Danmark har altid været populært, hvor mange Danskere kører rundt i landet, for at holde ferie. Men ofte når Danskere skal finde en campingplads, hvor campingvognen skal være hele året, så bliver det en plads i nærheden af deres private bopæl, så de ikke skal køre så langt, når de skal ud på campingpladsen. Jeg kender til mange, der gør det på denne måde, men der er naturligvis også mange, der gerne vil opleve noget forskelligt, og så besøger de en ny campingplads, hvert år, eller måske endda hver gang. Ofte er det sådan, at når man tager på Dansk Camping, så finder man en campingplads, som man er glad for, og får nogle gode venner, og så ender det med at man bliver ved med at vende tilbage til det samme sted.

400 campingpladser i Danmark

Den seneste opgørelse af campingpladser i Danmark, omkring sidste kvartal af 2022, så var der lidt over 400 aktive danske campingpladser, hvor størstedelen faktisk ligger vest for storebælt. Der er virkelig mange campingpladser i et lille land som Danmark, og hvis man skulle besøge dem alle, så kan man godt afsætte noget tid til dette, men der er nogle som allerede har gjort dette, og fundet deres helt egen personlige favoritter, og vender kun tilbage til dem, som de syntes er bedre, end andre.
Inflation og Camping følges ad

Der er naturligvis også campingpladser, der rammes af den kedelige inflation i hele Europa, og her ser vi desværre nok også nogle pladser, der vil bukke under for presset, og bliver nødt til at lukke. Men man ser også flere og flere campingpladser, der gerne vil have dansk camping om efteråret og vinteren, hvilket de formentlig er tvunget til, eftersom der også skal penge i kassen her. Man ser også flere Danskere, der simpelthen flytter på en campingplads, enten i campingvogn eller i hytter på stedet, fordi det er blevet for dyrt at bo i hus eller lejlighed, grundet de stigende el og gas-priser.

Oplevelser, Naturen, Fiskeri

Danmark og Dansk Camping har meget at byde på

Her hos fritidsblog.com kan du se en masse spændende oplevelser, steder hvor du kan fiske, og ikke mindst opleve naturen, som vi har rigtigt meget af i landet. Alt dette og meget mere, er i nærheden af nogle, af de over 400 campingpladser, som du kan finde i Danmark. Du er velkommen til at gå på opdagelse her på min blog, hvor der både findes forklaringer, og bedømmelser ud fra mine egne personlige oplevelser, men også hvordan du finder frem til udvalgte ting. Nogle oplevelser kan være så svære at finde, selvom de lige er foran en, så derfor laver jeg også billede beskrivelser af stederne, så du nemt kan finde dem, eller i hvert fald har lettere ved det, og på samme tid, få en god oplevelse ud af det.