Covid-19 er sluppet fri, og nu genåbner Danmark 1-2-2022

Coronavirus, Covid-19, Blog, Fritidsblog, Danmark genåbner 2022
Artikel foto: Billede af virus

Covid-19 slippes nu fri i hele Danmark, og vi kan genåbne landet igen, og det bliver tirsdag 1. februar 2022.

Det er en lidt underligt følelse, som jeg sidder med, for omkring starten eller midt januar 2022, der sagde mange eksperter, at de slet ikke var klar til at slippe Covid-19 fri i landet, for den smittede alt for meget. Bare 14. dage senere, så snakkede de om genåbning, men ikke bare en “almindelige genåbning” altså med mulige restriktioner, men en total åbning af hele Danmark, uden restriktioner.

Glad for genåbningen

Altså jeg er helt sikkert glad for denne genåbning, selvom jeg har haft mit arbejde kørende, og jeg har jo altid arbejdet hjemmefra, på kontoret, altså det meste af tiden, men kommer også ud i landet, hvor jeg gennem mit arbejde er sammen med rigtigt mange forskellige mennesker.

Fremgang

Vi har alle kunne mærke den seneste nedlukning, men min forretning har også haft en okay fremgang, selvom det har været nedlukket, for jeg har haft lavet andre ting i min “butik” som jeg den dag i dag, kan tilføje de andre “normale” ting, som der kommer tilbage ved en genåbning.

Vaccine

Jeg har fået mine tre stik mod Covid-19, og har ikke mærket noget til dette, altså ikke hvad jeg lige ved af, men man hoster vel altid lidt, og har hovedpine, fra tid til anden.

Lidt nervøs

Juhuu-hatten var ikke på, den dag vi fik at vide det hele kunne genåbne, og var lidt underligt, for alle omkring mig jublede helt vildt, men jeg sad bare med den følelse af, “lad os nu se” hvor længe det holder denne gang, for frygten for at det hele kan nedlukke igen om 4-6 måneder, den sidder der nu nok lidt stadigvæk, selvom de siger inde på “Borgen” at nu er det altså slut.

Vi skal i gang igen

Vi skal kigge fremad, det skal nok blive godt, selvom mange ting og ikke mindst mennesker, har ændret sig meget, gennem 2år med Coronavirus, Covid-19. Nu skal arbejdshandskerne på og der skal knokles for at komme tilbage på sporet, og ikke mindst med de mange nye ting, der er kommet til, blandt andet denne nye blog, som jeg håber du vil kigge med hos, fra tid til anden.

Let´s go…

Back to top button
fritidsblog.com