Dansk Erhvervsblog

Jeg ejer og driver selv en enkeltmandsvirksomhed i reklame og medie branchen, hvor der er en række hjemmesider online, i nyhedsbranchen. Jeg er selvudlært i alt, hvad jeg laver, og klarer mig selv gennem hverdagen, med alle de ting, der følger med som erhvervsdrivende, og jeg syntes det er super spændende. Dette giver naturligvis nogle lange arbejdsdage, i og med jeg selv skal skrive de mange artikler på mine platforme, og kun en sjælden gang i mellem, har nogle journalister inde på mine opgaver. Men dette er ikke noget jeg vil bytte med noget andet, og har rundet de 15. år i denne branche, og har givet mig så meget spændende viden, som jeg helt sikkert kan bruge senere i livet, og hjælpe andre i denne verden. Dette er en af mange grunde til, at jeg har valgt at lave en erhvervsblog her hos fritidsblog.com, som du kan opleve her på siden, mellem de mange andre ting, jeg laver i fritiden.
Blog om selvstændige

Gennem mit arbejde, og privat, der kender jeg rigtigt mange selvstændige, eller mennesker der har været i deres branche i mange år, og da jeg elsker at tage billeder, og skrive om mennesker, så kan jeg videreføre dette til en erhvervsblog, hvilket jeg har lavet her på fritidsblog.com. Det er et nyt kapitel i min hverdag, og allerede efter mit første besøg hos Andresens Bioenergi, der blev min første rigtige erhvervsblog, så viste jeg med det samme, at det var en rigtig beslutning, at starte dette projekt op. Der gemmer sig mange spændende historier, hos ligesindede der brænder, for det, som de laver i hverdagen, og det er nogle af de ting, som jeg vil videreføre til denne erhvervsblog, som du kan læse helt gratis.

SENESTE PÅ ERHVERVSBLOGGEN

Planen med dansk erhvervsblog

Min plan er at skrive om de mange spændende mennesker, som jeg kender, eller har mødt gennem mit arbejde, altså dem der har interesse i, at jeg kommer forbi deres virksomhed, og tager lidt billeder, og skriver om det, som de kan tilbyde. Jeg har rigtigt mange på min liste, og mange der også har sagt ja tak, til at jeg kommer og laver noget med dem, og så må vi se, hvad dette fører med sig, ude i fremtiden. Det er meget vigtigt for mig, at det er spændende at lave, og ikke skal laves af pligt, på denne fritidsblog, for som navnet på bloggen, så er det noget jeg laver i min fritid, når de mange andre opgaver i hverdagen er klaret. Jeg håber du nyder at læse med her hos fritidsblog.com hvor der er masser af bredde på indholdet.