Dansk Ferie

Rigtigt mange Danskere rejser ud af landet om sommeren, for at holde ferie, men nogle bliver også i landet, og oplever de mange ting, som der er. Der er mange gode grunde til at blive i Danmark og holde ferie, for der findes virkelig mange ting, som man ikke ved, faktisk findes i vores lille land, og her kan man sagtens få 3-4 uger til at gå med oplevelser, både for store og for små. Her hos Fritidsblog.com, kan du se en meget lille brøkdel af de oplevelser, som der findes i Danmark, men som kan indgå i en Dansk Ferie, men bare ud af den brøkdel, så er der masser af indhold, både til en Dansk Ferie, og til oplevelser resten er året, ja endda måske hele ens levetid. Der er så mange unikke steder i Danmark, og her på denne blog, der har jeg indtil videre koncentreret mig om Jylland, men hvis (når) jeg kommer afsted i de andre landsdele, og oplever noget her, så skriver jeg naturligvis om det, men der er bare så meget spændende i Jylland, at jeg ikke føler, at jeg har behov for at komme andre steder lige nu.
Oplevelser

Dansk Ferie med oplevelser, natur og fiskeri

Mange søger væk fra Danmark, for at få en masse varme, men også for at opleve andre kulturer, og hatten af for det, men der er også mange spændende ting at opleve, og kan opleves på en Dansk Ferie. Her i mine kategorier på min fritidsblog, der kan du blandt andet se de oplevelser, som jeg har besøgt i Danmark, men også fra det store Danske natur, samt fra fisketure. Jeg føler allerede at jeg har besøgt mange steder, men det er bare en meget lille procentdel af ting, som man kan bruge en dansk ferie til, og alt det jeg har oplevet, er i min fritid.
 

Natur & Fiskeri

Overvejer du en Dansk Ferie

Hvis du eller din familie overvejer en Dansk Ferie, så kan jeg hjælpe dig eller jer lidt på vej, med de oplevelser der findes, og hvis man ved, hvor man gerne vil hen, og have et udgangspunkt, så er resten heller ikke så svært. Der findes rigtigt mange løsninger, hvor man kan bo, og nogle er rigtigt dyre, men det behøver det slet ikke at være, for man kan bo direkte i den Danske Natur, eller finde ud på de mere landlige steder, og bo billigt. En dansk ferie behøver slet ikke koste mange penge, og hvis man ikke har en bil, så kan man tage bussen, cykle, eller gå rundt i Danmark, og det er super spændende, for så møder man også mennesker på tæt hold, og her finder man ud af, hvor hjælpsomme størstedelen af befolkningen, egentlig er.