Mad og Drikke

Den perfekte fastelavnsbolle er svær at finde hos bageren

Artikel foto: fastelavnsboller

Efter jeg hentede en omgang fastelavnsboller, og hørte der var en masse forskellige, så måtte jeg finde den perfekte.

Som nævnt tidligere da jeg hentede lidt fastelavnsboller, så var der pludselig en masse forskellige, også nogle jeg aldrig nogensinde har hørt om. For et par uger siden var der mindst tre forskellige at vælge mellem da jeg besøgte bageren, men nu er det åbenbart flere dobbelt så mange. Jeg forsøger stadigvæk at holde mig fra sukkeret i hverdagen, og det er ikke en nem opgave, med de mange fristelser, men når man husker at bevæge sig lige også, så skal der simpelthen også være plads til noget godt, uanset om det er et godt måltid mad, eller som dette, en omgang fastelavnsboller.

Nu er der 5-6 forskellige

Da jeg hentede tre fastelavnsboller, for en 2-3 uger siden, så sagde “damen” hos bageren at der var tre forskellige, og dem ville jeg gerne lige høre igen, så jeg kunne fravælge dem, jeg købte første gang. Nu var antallet fordoblet, og endnu mere sort snak, for jeg anede ikke hvad hun snakkede om, og jeg blev mere og mere nysgerrig. Jeg ville jo egentlig bare gerne have nogle med flødeskum og syltetøj, men det kunne jeg ikke lige få, og det endte med at hun sagde noget med rabarber og dem ville jeg gerne have, og bad hende gentage dem igen. Her kunne jeg godt fornemme at hun syntes, jeg var lidt “træls” men fandt da frem til dem hun snakkede om.

Bestilte tre, men endte med fire

Jeg skulle have tre af dem med rabarber, men nu ville hun forhandle, for de havde jo tilbud på fire, og de var rent faktisk dobbelt så dyre, end da jeg købte de første tre. Men kunne godt høre på hende, at vi skulle have det afsluttet og videre til kassen, og sagde derfor, okay, jeg vil gerne have fire af dem med rabarber, og hun kvitterede med, okay to af hver…! Her kunne jeg godt have kørt den videre, men nu ville jeg bare gerne hjem og have min fastelavnsbolle, selvom der var to forskellige i kassen.

Jagten på den perfekte fastelavnsbolle

Altså jeg er ikke ekspert, men den jeg fik med rabarber var altså god, og jeg har ingen ide om hvad den ellers indeholdt, men den var faktisk mere frisk og knap så tung, som de første jeg købte med chokolade og remonce, for et par uger siden, så dette må være den bedste indtil videre. Nu er vi jo også ret tæt på fastelavn, der er på søndag 27. februar 2022, og om jeg når at smage flere, det må tiden vide, for jeg skal også ud og bevæge mig lidt, og opleve lidt, med alt det kage og gode mad, der ryger ned.

Billede

Artikel foto: Rabarber Fastelavnsbolle

Elsker den her tid, og alle de andre, hvor man kan undskylde sig med at smage….


 

Back to top button
fritidsblog.com