Denne uge byder på mere arbejde end fritid, men sådan går det

Artikel foto: Arbejdspladsen

Denne uge 6 i 2022 byder på langt mere arbejde end fritid, men der skal jo mad på bordet, som nogle siger.

Hej derude, dette bliver lige en kort hilsen, da jeg virkelig har mange ting at se til for tiden, specielt her i denne uge 6, i 2022. Det er væltet ind med opgaver, og ting man ikke havde forventet der skulle laves, men som krævede min opmærksomhed, men sådan er hverdagen jo nogle gange.

Lange arbejdsdage

Jeg sidder mindst 13 til 15 timer på kontoret for tiden, krydret med nogle møder rundt omkring i landet, hvor jeg torsdag eftermiddag har været en tur i trekantsområdet (Jylland) Jeg havde faktisk en ide om at besøge et par ting, og tage lidt billeder, men det sne/slud/regnvejr der skulle komme til aften i det Jyske, fulgte mig hele vejen ud og hjem, så det blev desværre ikke denne gang, der kom lidt spændende nyt indhold til bloggen, men der er et par boblere, og hvis der kommer opholdsvejr, så er det afsted.

Vi ses snart igen

Så der er altså liv, men jeg laver ikke meget andet end sove, spise og arbejde lige for tiden, men man skal jo også yde, før man kan nyde..En klog person, der har sagt en del gange til mig efterhånden. Jeg vender tilbage inden så længe, forhåbentligt med lidt mere interessant end arbejde.

Ps. Jeg ved godt min laptop er støvet…!


 

Back to top button
fritidsblog.com