Naturen

Der er intet bedre end når rapsmarker er gule og skoven grøn

Artikel foto: Rapsmark

Efter et par uger med mange timers arbejde på både kontoret, og ude hos kunder, så lykkedes det at slippe udenfor.

Jeg har arbejdet en del de sidste 10-14. dages tid, men man skal jo ikke klage, når der er travlt, men det betyder også, at der er mindre fritid. Men fritiden skal jeg nu nok få indhentet, og i dag, der lykkedes det endelig at slippe udenfor i nogle timer, og køre en lille tur i det Midtjyske.

Gule rapsmarker

Rapsmarkerne har været gule i nogle dage efterhånden, men i dag kunne jeg komme helt tæt på, og mærke duften fra markerne, der er helt speciel. Der er altså noget specielt over sådan nogle knaldgule marker, blandet sammen med nogle grønne marker, træer med grønne blade, og grøftekanter med græs og mælkebøtter. Sommeren er på vej, eller så er den her lige nu, der er lidt svært at blive klog på, men vi er jo tæt på Juni måned efterhånden, og så burde der jo også ske noget i naturen.

Super lummert

På den lille tur i det Midtjyske, var der godt nok lummert, og svingende mellem de der 21 og 25. grader, uden at solen bragede afsted. Som man kan se på nogle af billederne (længere nede) så er der sol på nogle af dem, og skyer på nogle andre, og de er taget indenfor et par timer.

Myrerne havde tavlt

Det blev også til en lille gåtur i et mindre skovstykke, og her var myrerne godt i gang med at bygge, og man kan godt fornemme de mange tusinde myrer på billedet.

Den bedste tid på året… sundt for sjælen..!

Billeder

Artikel foto: Rapsmark
Artikel foto: Grøn mark ved siden af rapsmarken
Artikel foto: Myretue
Artikel foto: Grøn skov

Back to top button
fritidsblog.com