Naturen

Der er også mange flotte og spændende svampe ved Bølling Sø

Artikel foto: Svampe, jagthytten ved Bølling Sø

Ved min seneste tur til Bølling Sø, sidst i oktober måned, der opdagede jeg at der også var mange flotte svampe i naturen.

Stenholt Krat har mange flotte svampe og dette sted, ligger ikke langt fra Bølling Sø, hvor man kan gå dertil, men der er langt til den sydlige ende, hvor jeg var sidst i oktober. På min tur til den sydlige ende af Bølling Sø, der kunne jeg igen opleve en masse svampe, og de har jo også gode vilkår i dette område, men de dukkede først op, et stykke frem af den lange grussti, frem mod den gamle jagthytte.

Svampe på træstubbe

Når man kigger på artikel billedet, så kan man se nogle svampe på en træstub, og det var ved den gamle jagthytte ved Bølling Sø, men jeg så flere steder af stierne, hvor der var mange svampe. Det er lidt sjovt at se hvor mange forskellige der er, og der findes med garanti langt flere end dem jeg så på min vej, men nogle er noget mere fremtrædende end andre, så dem ser man jo lettere. Nogle af de mange Svampe havde jeg set før, men der dukkede nogle op, som jeg ikke spottede på min tur til Stenholt Krat, men der findes jo også ret mange forskellige som man kan se med det blotte øje.

Kig efter svampe

Næste gang du/i tager en tur i naturen, så prøv selv at holde øje med de mange svampe, for der er faktisk mange forskellige, når man først begynder at kigge ordentlig efter dem.

Billeder af svampe ved Bølling Sø

Artikel foto: Svampe ved Bølling Sø (Syd)
Artikel foto: Svampe ved Bølling Sø (Syd)
Artikel foto: Svampe ved Bølling Sø (Syd)
Artikel foto: Svampe ved Bølling Sø (Syd)
Artikel foto: Svampe ved Bølling Sø (Syd)

Back to top button
fritidsblog.com