Det Danske vejr kan simpelthen ikke få mig lokket udenfor

Artikel foto: Overskyet vejr i Danmark

Vejret i Danmark er simpelthen så kedeligt for tiden, at jeg ikke kommer ud og opleve noget, men det vender snart.

Jeg havde egentlig lagt en plan for hvad jeg ville ud og se i denne weekend, men der har jo stort set regnet hele tiden. Lørdagen startede eller okay, i det midtjyske, men der kom en masse byger, og meget lidt sol, og så kan det altså ikke lokke mig udenfor. Jeg gider simpelthen ikke ud og gå nogle ture når det regner, og er mudret, og jeg gider heller ikke køre ud og opleve noget, hvor man skal være indenfor, og så ikke kan gå en tur bagefter, i det her noget så kedelige Danske vejr.

Tørvejr tak

Hvis jeg skal ud og have lidt frisk luft, og opleve lidt ting, så skal der altså være tørvejr. Det må gerne blæse en pelikan, men jeg gider ikke være våd, eller få våde strømper, for så går alt det sjove af det. Men der er lys forude, så jeg kan komme ud og opleve lidt mere, både i naturen, men også andre steder i landet, hvor der jo er åbnet op, og hvor der sker en masse spændende ting.

Der findes da tøj til alt slags vejr…

Præcis… Men jeg gider simpelthen ikke udenfor når det regner, jeg er er ligeglad hvis der er sne eller frost, så kan jeg godt finde noget tøj, der passer til turen, men jeg hader bare regnvejr. Nogle vil måske sige jeg er gammel og gnaven, og det kan da også godt være jeg er det, men jeg skal nok blive aktiveret, også når der kommer tørvejr.

Artikel foto: Kig til en smule blå himmel

Sommeren nærmer sig

Nu skal vi også lige huske på at februar måned, stadig er en vintermåned, men sommeren kommer bestemt tættere på, og der kommer helt sikkert også tørvejrsdage igen, inden så længe. Indtil da, så holder jeg mig helt indenfor i varmen, og at bevæge mig lige så meget, som ønsket, men det skal jeg nu nok få indhentet. De Danske vejrprofeter siger, at der snart kommer lidt mere “almindeligt” Dansk vejr igen, hvad det så end er, men det kan være alt andet en regnvejr, som vi oplever ret tit.

Søndag skiftede vejret for en stund

Jeg var heldig dagen efter jeg skrev dette, for søndag eftermiddag der kom der opholdsvejr, selvom de havde lovet noget andet, og jeg kunne komme en tur til Gludsted Plantage, hvor man kan bruge dagevis, på at trave rundt og kigge, og her er der flere kronvildt, end mennesker.


 

Back to top button
fritidsblog.com