Det eneste som det Danske vejr byder på for tiden, er Playstation

Artikel foto: Controller PS4

Jeg købte mig en Playstation i 2019, og det har jeg virkelig brugt i mange timer, og nu var det tid til en ny controller.

Det Danske vejr… Behøver jeg næsten at sige mere. Det er lidt op af bakke med vejret her i februar måned, hvor jeg egentlig troede at det ville blive ok vejr igen, men nu er der det hele på programmet. Regn, slud, blæst, masser af blæst, dog ikke i hele landet som tidligere, men nok til at det på inden måder kan lokke mig ud og opleve noget, så nu får min Playstation lidt opmærksomhed.

Playstation online

Altså jeg spiller en del Playstation online, mod en masse andre spændende mennesker fra hele verden, og lige for tiden, der står den på Call of Duty, Warzone der har masser af action. Det vil jeg lige undlade at forklare nærmere om, for det er vist lettere man laver en hurtig søgning på dette emne, hvis man har den interesse. Men min controller var altså blevet lidt slidt, så jeg måtte ud og hente en ny, for med det vejr, der er henover weekenden, ja det byder altså ikke op til at man skal opleve en masse ting.

Stadig liv

Så der er altså stadig liv i mig, men oplevelserne står ikke ligefrem i kø, i denne uge, men lur mig om der ikke sker lidt i den kommende uge, hvor der allerede er enkelte planer klar.

Nu må det også snart være slut med alt det dårlige vejr i Danmark.

Indtil da… Pas på jer selv derude.


 

Back to top button
fritidsblog.com