Erhvervsblog

Din Hjælp er en virksomhed ved Solbjerg, der kan lidt af det hele

Erhvervsbloggen du læser her, er en del af Fritidsblog.com

Artikel foto: Alex Jensen – Din Hjælp

Alex Jensen driver enkeltmandsvirksomheden Din Hjælp, og han har skruet hænderne rigtigt på, og kan lidt af det hele.

Jeg har besøgt Alex Jensen der driver enkeltmandsvirksomheden Din Hjælp, der har hjemme ved Solbjerg. Alex Jensen blev selvstændig tilbage i 2016, men inden da, så samlede han en masse spændende erfaring. Alex er uddannet som landbrugsmaskinmekaniker, og efter at have arbejdet lidt med det, så fik han mere lyst til at køre maskinerne, i stedet for at reparere dem.

Rejste til Australien

Derfor tog han valget om at blive landmand, og rejste af to omgange til Australien for at arbejde som landmand, hvor han var afsted 3. måneder og 6. måneder, hos den samme værtsfamilie, og det var han glad for. Det var en kæmpe oplevelse, at arbejde med dette fag, i så stort et land.

Landmand i Nordjylland

Alex Jensen kom hjem til Danmark, og forblev landmand i det Nordjyske i 3år, og her mødte han kærligheden, og de flyttede herefter sammen til Horsens, hvor han fortsatte med dette fag, indtil han i 2006, skiftede til et andet fag, hvor man stadigvæk havde gummistøvler på, og fik jord under neglene.

Blev entreprenør

Alex skiftede landmandsjobbet ud, og blev entreprenør, hvor han gravede fiber, og arbejdede som formand, flere forskellige steder, og i 2016, der startede han sit firma.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Artikel foto: Alex Jensen – Din Hjælp
Artikel foto: Alex Jensen – Din Hjælp

Eget firma

Alex Jensen stiftede enkeltmandsvirksomheden Din Hjælp, og i de første 12. måneder der arbejde han som Fiber Guide, og derefter, begyndte han at skyde fiber ind, hvilket også er størstedelen af hans arbejde i dag. Alex Jensen arbejder fast for Munck Forsyningsledninger, og det er han rigtigt glad for, men han laver også en masse andre opgaver, blandt andet at slå græs, klippe hæk og alt der som hører til her. Alex Jensen har også har andre og større opgaver, eksempelvis lavede han en stor træterrasse, der skulle bygges helt op fra bunden, og han har også lavet en rigtigt stor og flot petanque bane.

Kan klare mange opgaver

Alex Jensen – Din Hjælp, kan klare mange opgaver, og han har blandt andet en gravemaskine han selv kan køre rundt med efter firmabilen, plæneklipper, hækkeklipper, og ikke mindst en masse fiberudstyr, så man kan trygt kontakte Din Hjælp, hvis man har brug for hjælp til et projekt.

Drømmen

Det gode ved at være sin egen chef, er friheden i arbejdet, men på sigt, der kunne Alex Jensen godt tænke sig at arbejde halvtid som fiberteknikker, da netop hans branche, ikke er et sted, hvor man bliver gammel, altså kort fortalt, så er det et fysisk hårdt arbejde, som kan være nedslidende.

Kører overalt i 8300 & 8355

Har du et projekt, der mangler professionel hjælp, så kan du altid kontakte Alex Jensen på email – dinhjaelp@outlook.dk og her svarer Alex gerne indenfor 24. timer.


 

Back to top button
fritidsblog.com