Naturen

Dværge Bakken ved Bølling Sø har en flot udsigt med masser af natur

Artikel foto: Dværge Bakken

Dværge Bakken ved Bølling Sø ligger tæt på Engesvang, og er et sted man også bør besøge ved dette kæmpe naturområde.

Tirsdagen har budt på mange ting i min hverdag, hvor jeg blandt andet har været ude og lave to interviews til min erhvervsblog her på fritidsblog.com, samt et par møder i forbindelse med mit daglige arbejde. Derfor trængte jeg lige til en omgang frisk luft, og her fik jeg lokket min far med ud og få lidt frisk luft ved Dværge Bakken eller Dværgbakken ved Bølling Sø.

Flot udsigt

Bølling Sø kan bare noget helt specielt, og er et sted jeg gerne vender tilbage til, og på Dværge Bakken der ligger tæt på Engesvang by, har en super flot udsigt, udover søen, og ikke mindste alt naturen der er i dette område. Der er bare en dejlig stilhed, og her kan man gå korte eller lange ture, men bare det at være til stede lidt tid, er nok til at lade mine batterier op, og så er jeg klar igen.

Trapper ned til søen

Der er en ret stor parkeringsplads ved dette sted, og hvor navnet Dværge Bakken mere eller mindre fortæller, at man er lidt oppe i højden, så skal man også ned igen, for at ramme nogle af de mange stier. Der er flere muligheder for at komme derned, men den sikre er en trappe, med nogle meget korte trin, og her kan man gå sikkert ned til stierne, og gå sig en tur.

Halvgnavne heste

Der gik fire heste af en slags (jeg er ikke ekspert i heste), men de var flotte, og knap så kælne, ja de virkede mere eller mindre halvgnavne, og lagde ørerne tilbage, når man ville snakke.

Dværge Bakken – Bølling Sø

Dette sted bør man også besøge hos Bølling Sø, ja man bør faktisk gøre sig selv den tjeneste at gå hele vejen rundt, og sådan en 10-12km er sundt for sjælen, siger de kloge.

Besøg andre steder ved Bølling Sø

Billeder fra Dværge Bakken

Artikel foto: Ved Bølling Sø
Artikel foto: Ved Bølling Sø
Artikel foto: Ved Bølling Sø
Artikel foto: Ved Bølling Sø
Artikel foto: Ved Bølling Sø
Artikel foto: Ved Bølling Sø
Artikel foto: Ved Bølling Sø

 

Back to top button
fritidsblog.com