Fiskeri

Efter et par køligere dage og lidt regn, så var det bare afsted igen

Artikel foto: Morgentur hos Skyggehale Put and Take

Så lykkedes det at komme afsted på en ny fisketur, tidligt søndag morgen, men fiskene bliver stadig ved med at drille.

Tirsdag og onsdag var der ekstremt varmt, så du formentlig ikke overså, men vi røg trods denne varme alligevel afsted til Ho Fiskesø, hvor det ikke helt overraskende, endte ud med en nultur. Så kom der er par dage med overskyet vejr, regn og blæst, hvilke de forskellige fiskesøer bestemt havde godt af, specielt dem, hvor der ikke er kilder, eller hvor det er meget stillestående vand.

Uret ringede 04:00

Jeg vil helst tidligt afsted, på en morgentur, hvor man kan sidde og nyde morgenkaffen ved søen, midt i naturen. Derfor havde jeg sat uret til klokken 04:00, søndag morgen, så kunne jeg ramme Skyggehale Put and Take cirka 04:50, og starte fiskeriet klokken 05:00. Jeg tager gerne to timers fiskeri, og denne søndag morgen, der tog jeg to timer, med to stænger, da jeg ville prøver lidt varierende fiskeri.

Artikel foto: Flot morgen hos Skyggehale

Vandspejl og på bunden

Denne morgen fiskede jeg igen med powerbait, men både på bunden, og i vandspejlet, og selvom der var super mange fisk, der var livlige og aktive, så ville de ikke “lege med mig” igen. Jeg er efterhånden lidt træt af det powerbait, for jeg syntes mange andre fanger godt med det, hvilket jeg også selv tidligere har gjort, men sådan er det altså bare ikke lige for tiden, hvilket undrer mig lidt.

Orm

Jeg vil tilbage til fiskeriet med regnorm, men her er et nyt problem, for jeg kan simpelthen ikke grave orm mere, hvor jeg bor, men jeg tror der er fundet et par løsninger. Jeg har fundet to forskellige webshops online, hvor jeg kan købe større orm, men også kompostorm. Dette skal prøves, så dem får jeg bestilt inden længe, også så må vi se, hvordan det arter sig, og hvordan jeg lige får den opbevaret, men alt dette og meget mere, der skriver jeg naturligvis om på et senere tidspunkt.

Mange fisk bliver fanget

Når man eventuelt kigger på facebook siden, der hører til Skyggehale Put and Take, så kan man se mange gæster, der har fanget mange og flere flotte fisk, så de er der altså. Jeg er måske bare lidt gammeldags, og bevæger mig ikke så meget rundt, specielt ikke med min spinnestang, som jeg nok burde gøre, men når jeg kommer ud at fiske, så vil jeg os gerne sidde og nyde det lidt.

Aftensture

Jeg overvejer om jeg skal prøve at smutte lidt mere ud om eftermiddagen, eller om aftenen, eventuelt med min spinnestang, som jeg bruger alt for lidt. Det kan jo være opskriften, fremover.

Billeder

Artikel foto: Fiskegrej og Kaffe
Artikel foto: Skyggehale
Back to top button
fritidsblog.com