Oplevelser

Energimuseet ved Tange Sø åbner for besøgende i påsken 2022

Artikel foto: Energimuseet, Tange Sø

Ved min tur omkring ved Tange Sø, der ville jeg også have besøgte Energimuseet ved Tange, men de åbner i påsken.

Jeg nåede at besøge og opleve en masse spændene ting, på min eftermiddagstur til Tange Sø, og enden på denne tur, skulle have været et besøg på Energimuseet, der desværre var lukket. Jeg vil ikke sige der var mange mennesker på stedet, da jeg kom dertil, men der var faktisk en del, der gik en tur i området, men det valgte jeg og gemme, til jeg kunne besøge museet, og få det hele med.

Åbner i Påsken

Energimuseet ved Tange er et sæsonåbnet museum, og de genåbner lørdag 9. april 2022, men lige i påsken, der skal jeg arbejde, og her kommer der med garanti også en masse besøgende. Derfor må jeg vende tilbage dertil på et senere tidspunkt, hvor der nok også er kommet lidt mere ro på, men det er en blandt mange ting, jeg har min list, af ting, jeg vil opleve inden sommeren 2022 er ovre.

God parkering også til EL-biler

Har man en el-bil, så kommer man til det helt rigtige sted, for i enden af denne kæmpe store parkeringsplads der er  ved Energimuseet i Tange, der finder man også ladestationer.

Se også: Tange Sø er et kæmpe område med masse af spændende natur

Billeder

Artikel foto: Energimuseet, Tange Sø
Artikel foto: Energimuseet, Tange Sø
Artikel foto: Energimuseet, Tange Sø

Energimuseet

Energimuseet har en meget informationsrig hjemmeside, hvor du kan læse en masse om hvad de har af udstillinger, åbningstider, og ikke mindst priserne. Her kan du og familien lave en plan for at se dette flotte område, inden i tager afsted, men jeg syntes det hele bør være åbent, og muligt at se og opleve, inden man tager dertil, med mindre man bor i nærheden. Se deres info her


 

Back to top button
fritidsblog.com