Erhvervsblog

Erhvervsblog er nyt tiltag, og ser dagens lys her på min Fritids Blog

Artikel foto: Erhvervsblog

Denne Fritids Blog kan rumme mange forskellige ting, uden noget bestemt emne, og nu laver jeg også en Erhvervsblog.

Gennem mit daglige arbejde, der møder jeg rigtigt mange mennesker, herunder mennesker der er selvstændig erhvervsdrivende, på mange forskellige måder, og i mange forskellige brancher. Men jeg møder også mennesker, der har været i det samme job i gennem rigtigt mange år, og på den måde gør sig bemærket. Da jeg kender så mange mennesker på denne måde, så fik jeg den ide at omsætte denne viden til en erhvervsblog, så andre kan læse om dem, og deres arbejde, og på denne måde lære nyt.

Vælger selv

Jeg udvælger selv en række mennesker i mange forskellige brancher, og spørger om de har interesse i at deltage i dette, og allerede inden opstart, der har en god håndfuld, sagt ja, til at deltage på denne nye erhvervsblog, så der vil løbende komme nye emner online.

Ingen tidsfrist

Da denne fritids blog, som navnet siger, laves i min fritid, så er der ingen tidsfrist på nye artikler på denne erhvervsblog, men der kommer nye på, med rimelig mellemrum.

Hvad kan den erhvervsblog

Min plan er at skrive personens historie, hvilket firma det er, og hvad der laves. Planen er at skrive om ejerens vision med denne virksomhed, og hvad der tilbydes, i præcis dette firma. Lidt det samme er gældende for den person, der eksempelvis har været på samme arbejdsplads, gennem 20-30år, for det kan også noget helt specielt, og gemmer altid på en historie, der kan fortælles.

Egen kategori

Denne nye erhvervsblog, her hos fritidsblog.com, får sin helt egen kategori her på bloggen, men man kan naturligvis stadig læse om mine oplevelser, som det startede med.

Få besked gennem Facebook

Følg med på bloggens Facebook side, så får du besked her, når der kommer nyt online, enten fra mine oplevelser, men også når der kommer en nye erhvervsblog online.

Kom til bloggens Facebook side her

Jeg håber du fortsat kigger forbi, og læser med.


 

Back to top button
fritidsblog.com