Mad og Drikke

Fastelavnsboller skal man bare have mindst en gang om året

Artikel foto: Fastelavnsboller

Selvom jeg har sat mit sukkerforbrug ned i hverdagen, så skal man altså også huske at leve, og ikke mindst forkæle sig selv.

Selvom jeg skrev at jeg har sat mit sukkerforbrug ned i hverdagen, så skal der stadig være plads til at forkæle sig selv, og nyde noget af alt det Danmark har at byde på. Nu er jeg jo ikke hoppet 100% på sundhedsvognen, og presser mig selv dagligt, men jeg spiser ikke en masse chokolade, snold, sukker på morgenmaden, eller kassevis af sodavand, og derfor er der også plads til forkælelse.

Fastelavnsboller

Det er februar 2022, og februar betyder fastelavn, helt præcist 27. februar, og specielt denne måned, betyder at man kan købe de helt gode fastelavnsboller. Da jeg kom ned til bageren, og skulle have en fastelavnsbolle, så fik jeg en lille opgave, for en fastelavnsbolle er åbenbart ikke bare en fastelavnsbolle mere, men mulighed for at vælge mellem mindst tre forskellige slags, og her hoppede kæden af.

Chokolade og remonce

Nu var der heldigvis ikke den store kø bagved mig, så jeg kunne undersøge sagen nærmere, men her blev det godt nok teknisk, for som jeg husker det, så er det “normalt” bare med flødeskum og lidt chokolade på toppen, men jeg fandt faktisk aldrig ud af, om det var sådan, om de var udsolgt, eller de bare ikke havde dem. Efter lidt forklaringer og diverse forhandlinger, så endte det ud med tre fastelavnsboller med chokolade og remonce, til 49,95kr.

Meget sødt

Det var en noget sød oplevelse, og når man har spist en af dem, så kan man (læs jeg) nemt vente et år mere, til at smage den næste i rækken, men så kan jeg jo glæde mig til det.

Haps…

Artikel foto: Fastelavnsbolle med chokolade og remonce

Den sidste bid var faktisk lige på kanten af, nu er det nok, men jeg kan sgu ikke få mig selv til at smide den ud, så ned kom den, og nu kan jeg godt vente et år, til den næste.


 

Back to top button
fritidsblog.com