Naturen

Flot natur ved Ørnsø og god parkering ved kanten af Gjessøvej

Artikel foto: Ørnsø ved Silkeborg

Der er så meget natur ved og omkring Silkeborg, og denne gang har jeg været en tur ved Ørnsø der byder på en masse ting.

Når man kommer af Søndre Ringvej ved Silkeborg, og kører mod Silkeborg Bad, af Gjessøvej, så er noget af det første man ser, en lille fin parkeringsplads, direkte ned til Ørnsø. Her kan man eventuelt smide bilen, og gå en tur rundt af Ørnsø, der kaldes Ørnsø stien, og her er der virkelig en flot natur, specielt når man kommer dertil i flot solskinsvejr, som da jeg besøgte området forleden dag.

Mellem 3 og 5km

Ørnsøstien er cirka 3km lang, men hvis man benytter en af de populære løberuter, så er der lidt over 4km rundt, og da jeg hverken har gået turen rundt, eller løbet (puha), så kan jeg ikke med sikkerhed sige, hvor langt rundt der er, men en ting er helt sikkert, det er et meget flot område.

Info-tavler overalt

Der er flere steder man kan parkerer sin bil, eller holde ind, hvis man kommer på cykel, og kigge på en informations-tavle, for de er opstillet overalt, med en masse spændende omkring området, så man er sikker på at komme den rette vej, og ikke fare vild i området, det er umuligt.

Billeder

Artikel foto: Ørnsø ved Gjessøvej – Silkeborg
Artikel foto: Ørnsø ved Gjessøvej – Silkeborg
Artikel foto: Ørnsø ved Gjessøvej – Silkeborg
Artikel foto: Ørnsø ved Gjessøvej – Silkeborg

 

Back to top button
fritidsblog.com