Fiskeri

Flot søndagstur i Midtjysk Put and Take gav fisk til fryseren

Artikel foto: Lille sø ved Skyggehale Put and Take

Det blev til endnu en morgentur søndag morgen, og denne gang der gav det fisk til fryseren, på en flot morgen.

Søndag morgen blev det til endnu en morgentur i en Midtjysk Put and Take, og igen var det hos Skyggehale Put and Take, fordi jeg ved der er godt med fisk i søerne. Uret ringede 04:00, så der kunne indtages lidt morgenmad, og en kop kaffe, så man kunne ramme søen klokken 05:00.

Helt stille ved Skyggehale

Jeg ankom lidt før 05:00, hvor søen åbner her i sommerperioden, og der var helt stille, altså det var kun mig der var morgenfrisk. Der var masser af fisk i begge søer, og denne gang, der var de aktive i overfladen, uden at søge rundt i stimer, og så pippede fuglene i munden på hinanden.

Powerbait på bunden

Jeg ville prøve det samme som sidste søndag, hvor det desværre endte ud med en nultur, da jeg fiske i den store af søerne, for det plejer nu at give lidt fisk. Så denne søndag morgen, der valgte jeg den lille sø, oppe ved huset, hvor man kan købe adgang til fiskeriet, og det gav en fisk.

Enkelt ørred til fryseren

Det blev “kun” til en enkelt regnbueørred i denne omgang, men bare det at komme ud og sidde i roen, og nyde en kande kaffe, der er nok for mig. At jeg så også fangede en fisk denne morgen, det tager jeg bestemt med, men det er ikke noget som ærgrer mig, hvis ikke det lykkedes.

Let spinnegrej

Omkring klokken 06:30, der dukkede endnu en fisker op, og han fiskede med super let spinnegrej, en meget lille stang, og meget lille spinner, og det gav hurtigt pote. Han havde ikke kastet mere end 10-15. gange, og så var den første fisk landet, men sådan grej har jeg slet ikke.

Nyt sted

Den næste tur kommer indenfor kort tid, og nu vil jeg altså ud og prøve nogle nye fiskesøer, for der er rigtigt mange af slagsen i Jylland. Det skriver jeg naturligvis mere om, når denne tur er overstået, så må vi bare håbe at det bliver lige så hyggeligt, som ved min faste fiskesø.

Billeder

Artikel foto: Regnbueørred
Artikel foto: Fiskestang
Artikel foto: Powerbait
Artikel foto: Læskur
Back to top button
fritidsblog.com