Naturen

For første gang i en uge har solen været fremme i lille Danmark

Artikel foto: En dag ude i samfundet

Lørdag 5. november 2022 var første gang i over en uge at solen kiggede frem på mine kanter, og så var jeg ude.

Det har da godt nok været et noget sølle vejr i det Jyske, den seneste uges tid, hvor der har blæst, og stået ned i stænger, hvilket ikke byder på nogle spændende oplevelser. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg har gemt mig indenfor, så vidt muligt, den seneste uges tid, uden at opleve noget vildt, og har kun bevæget mig udenfor, når der skulle handles ind, eller afholdes møder.

Fugtigt vejr

Det er ikke pokkers godt at tage sit kamera med ud i dette fugtige og halvkedelige vejr, som vi har i Danmark for tiden, og denne lørdag, hvor solen så endelig kiggede frem, så skulle jeg ud og handle lidt ind. Men på min tur ud i det blå, så fandt jeg frem til en rasteplads, hvor jeg lige kunne nyde solen, en 10-15 minutter, inden der kom en ny byge, og dem har der godt nok været mange af.

Venter på lidt bedre vejr

Jeg venter på at der komme lidt ophold, altså bare lidt ophold, i de mange regnbyger, så jeg atter kan komme ud og opleve lidt igen. Det ser lidt trist ud de kommende dage, men der bør vist komme lidt opholdsvejr igen, mindst en dag, og så skal jeg ud at opleve lidt igen.

Artikel foto: En dag ude i samfundet

Vintervejret

Der er masser af ting at opleve om vinteren, men dette efterårsregn, bremser det hele en lille smule, men det kan vel ikke blive ved. Det er lige meget om det er koldt, frostvejr, eller snevejr, selvom vi nok ikke kommer til at opleve det så meget mere. Jeg er i live, men gemmer mig bare for regnen, og håber på, at næste gang solen kigger frem, så er der ikke nogle planer i kalenderen.

 

Back to top button
fritidsblog.com