Oplevelser

Gå i fortidens fodspor hos Bølling Sø, med mange oplevelser

Artikel foto. Vejen rundt om Bølling Sø

Når der går tid mellem besøgene, så opdager man ikke altid det som der sker, og det er lige præcis, det som der er sket for mig.

Jeg besøgte Bølling Sø sidst i april måned 2022, og så igen fredag eftermiddag sidst i oktober, men i mellemtiden er der dukket noget spændende op. Det er ikke noget jeg har lagt mærke til de i daglige nyheder, men de har været der, uden tvivl. Der er blevet lavet meget mere information omkring Bølling Sø, noget som jeg tidligere har efterlyst, og var en af grundende til at jeg lavede en billede forklaring til, hvordan man finder frem til Tollundmandens Fundsted, da google maps, ledte en på afveje.

Gå i fortidens fodspor ved Bølling Sø

Jeg undrede mig over hvad det var for en stander, der var sat op ved stien, i den sydlige ende af Bølling Sø, som du kan se på artikel billedet. Her kan man “give sin stemme” på hvordan de kan lave det endnu bedre, og er faktisk smart nok lavet, men der manglede noget at skrive med, så vi måtte smutte forbi, uden af lave noget respons til dem, i denne omgang. Det er en fin formidling de har lavet, og findes mange steder rundt om søen, specielt i og omkring området ved Tollundmandens Fundsted.

Video om emnet

Dette bør man altså opleve uanset om det er børn eller voksne, man har med.


 

Back to top button
fritidsblog.com