Naturen

Gang i Tange: Et område med en masse udfordrende natur ruter

Artikel foto: Gang i Tange – Område ved Tange søvej

Mellem Ans og Tange, på Tange Søvej, der er en fin lille rasteplads, hvor man kan finde nogle kort over natur ruter.

På min tur til Ans, Tange, og Tange Sø, der fandt jeg en super hyggelig lille rasteplads, eller måske området med badested, for de unge mennesker. Der var en masse spændende ting, og muligheder for at hygge sig, både når man har været en tur i vandet, eller når man nyder solen og varmen.

Kort med ruter

Der var specielt en ting på dette lille hyggelige sted, der fangede min interesse, og det var et par kort, der var opsat, med udfordrende ruter i området, med sværhedsgrader mellem 1 og 5, men nederst på tavlen, der var en hjemmeside adresse, hvor man kunne finde mere information.

gangitange.dk

Jeg hæftede mig ikke så meget ved det, og tog ikke mobilen frem, og tjekkede hjemmesiden, for normalt så snupper jeg bare et par billeder, og så kan jeg jo se den information jeg skal bruge, og kontakt information på siden, men da jeg kom hjem, så fandt jeg ud af, at siden ikke er online mere. Gangitange.dk er en frivillig forening, der desværre lukkede ned, tilbage i 2009, og jeg kunne heller ikke rigtigt søge andet information frem på lige præcis dette område mere.

Tange Søvej

Denne lille oase er nem at finde, for den er på vejen mellem Ans By og Tange, og nok nærmere, tættere på Ans By. Når man kommer fra Ans By, og kører mod Tange, af Tange Søvej, så ligger den på din højre side, og her står også et skilt i siden af vejen. (se kort lidt længere nede).

Nysgerrig

Hvis du er blevet nysgerrig, så gælder det om at komme op på cyklen, og afsted. Man kan også nemt køre dertil i bil, og have cyklerne med, der er rigtig gode parkeringsforhold.

Billeder

Artikel foto: Krak.dk – Tange Søvej
Artikel foto: Gangitange.dk – Ruter
Artikel foto: Gangitange.dk – Ruter

Back to top button
fritidsblog.com