Google

Der er millioner af søgninger på Google hver dag

Der er mange millioner søgninger på emner, hos Google hver dag, hvor man næsten kan finde frem til alt det som man søger. Nogle gange er en kort sætning eller et ord ikke nok, og man skal prøve sig lidt mere frem, men i sidste ende, så vil man finde frem til det som man søger, eller nogle ledetråde til det emne, som man nu søger efter, og på den måde, kan man komme frem til det, som man søger.

3,9 milliarder søgninger om dagen

Worldwide er der cirka 3,9 milliarder søgninger på google om dagen, og hvis man så regner lidt på dette enorme tal, så betyder det, at Google behandler cirka 91.100 (i gennemsnit) søgeforespørgsler i sekundet, hvilket lyder helt vildt, men det er jo hvad Google kan. Samtidigt så kan man se at hele 94% af alle Danskere bruger google, som deres foretrukne søgemaskine på nettet.

Mange spørger, uden at bruge Google

Men selvom man ser de meget høje og vilde tal, så oplever jeg stadig dagligt, at Danskere ikke bruger Google, og spørger til råds, på forskellige platforme, eller på Facebook. Det er nogle gange, nogle meget simple ting, som der spørges om, og hvis man så lige ser dette, og prøver at Google emnet, så kommer det ofte ret hurtigt frem, og man sidder og undrer sig over, hvorfor de ikke bruger Google.

Fritids Blog

Når man søger hos Google efter fritids blog, så kommer emnet hurtigt frem, og hvis man ikke har opdaget min unikke live søgning her på bloggen, og så kan man bruge google til at finde frem til nogle af de emner som jeg har skrevet om. En anden måde man kan finde frem til dem på, er at kigge igennem de kategorier jeg har lavet på bloggen, hvis du altså mener, at det emne du mangler, er skrevet på min fritids blog. De kategorier som jeg har på bloggen, dem kan man se i den tilpassede menu, både på sin computer, laptop eller på sin mobil, da denne blog er bygget og designet til, at man kan besøge siden, uanset hvor man er. Man skal ikke være bange for at bruge Google, tværtimod og man kan lave lige så mange søgninger som man har lyst til, og det kan være en god ide, hvis man vil være helt sikker på, at det som man søger, også er det rigtige.

Besøg de steder jeg skriver om på bloggen

Naturen

Google Maps

Rigtige mange Danskere har også en mobiltelefon, og den indeholder faktisk et af mine foretrukne redskaber, nemlig Google Maps. Her kan man bruge den indbyggede GPS, og den er langt mere pålidelig end de mange GPSér man kan købe, og smide i foruden af bilen. Man har altid sin mobil ved hånden, og når man kører bil, så skal den jo være håndfri, og her kan man med rette sætte den i foruden af bilen, og på denne måde bruge Google Maps, og blive guidet afsted. Hvis du ser noget på min fritids blog, du gerne vil besøge, så skal du blot indtaste stedet, og den laver ruten til dig, og fortæller også hvor lang tid det vil tage, endda også hvis du går turen, eller skal afsted på cyklen, så det er super smart.

Back to top button
fritidsblog.com