Naturen

Græskar kan gives til naturens dyr efter Halloween er overstået

Artikel foto: Pyntegræskar

Den 31. oktober fejres Halloween i Danmark, også selvom det er noget som vi har taget til os fra USA, men du skal ikke smide dine græskar ud med affaldet, når det hele er overstået.

Hvert eneste år, 31. oktober, der fejres Halloween, også i Danmark. Her dukker der en masse græskar op i byerne, på landet, og villavejene, og når festen er overstået, så smider mange deres græskar ud. Man bør slet ikke smide dem ud i skraldespanden, men enten knuse dem hjemmefra, eller ude i naturen, hvor mange af dyrene vil blive glade for dette ekstra festmåltid. Oktober måned har i forvejen et kæmpe spisekammer til naturens dyr, men de vil blive ekstra glade, hvis de fik en græskar snack også.

Græskar

Mange kæmper om at gro det største græskar, og der er endda kommet store græskarfestivaler til lille Danmark, mens mange også bare laver det sammen med børnene, i en hyggelig stund derhjemme. Oktober måned er god til Halloween, fordi det bliver tidligt mørkt, så prøv at holde øje rundt omkring, jeg er helt sikker på at du vil opleve lysende græskar mange steder i landet.

Husk de skal være rene

Hvis du vælger at give dine græskar, til dyrene i naturen, så skal de være rene, og pynten skal fjernes (er de smurt med Atamon, skal de ud med affaldet). Knus dem, og tag dem med i en pose, og spred dem i naturen, for skovens dyr elsker dem. Denne form for skrald i naturen, vil glæde mange.

Billeder af pyntegræskar

Artikel foto: Pyntegræskar
Artikel foto: Pyntegræskar
Artikel foto: Pyntegræskar

 

Back to top button
fritidsblog.com