Annonce

Har du benzin i blodet, så bør du opleve motorbanerne til sommer

Motocross, Benzin i Blodet, Motorsport, Fritids Blog, Blog
Artikel foto: Benzin i blodet – Motocross

Der er mange ting, som man kan opleve om sommeren, men hvis du har benzin i blodet, så har vi opskriften til dig.

Mange Danskere rejser rundt i landet, for at opleve en masse spændende ting, og her har hver enkelt naturligvis deres egen interesse, ligesom vi har det her hos Fritidsblog.com. Men man kan også opdage nye ting, ting som man måske slet ikke viste, der fandtes, eller som man måske har hørt om, men slet ikke er kommet videre med, og en af de ting, kan være at opleve en masse motocross.

Masser af spænding

Crossbladet.dk skriver om Motocross, eller MX, som det er begyndt at hedde i nyere tid, og gennem motocross nyhederne, der kan se en masse om denne sport. Det er en lidt dyrere sport, end når man sender ungerne afsted til håndbold, eller fodbold, i den lokale forening, og så kræver det stort set alt ens fritid, uanset om det er køreren, eller forældrene, der skal med afsted.

Hvor kan man så finde det henne

Hvis du følger med på en side, der gør alt for denne sport, som eksempelvis crossbladet.dk i motocross nyhederne, så kan du finde en kalender for de mange løb, som afvikles i Danmark. Der er løb både på Sjælland, Fyn og i Jylland, om sommeren, og her kommer hele Danmarks elite, og kører med om sejren.

Når der ikke køres de mange løb, så har landets mange motocross klubber åben for træning, og det er mange af hverdagene, samt lørdage og søndage, og det er stort set i hele landet, så der er gode chancer for at finde en bane i nærheden af dig, så i kan komme ud og opleve dette.

Kalender med oplevelserne

Hvis du gerne vil se hvor og hvornår deres køres løb, blandt andet i Danmark, så kan du se det i en speciel kalender, der laves hvert eneste år, inden sæsonen den starter. Hos crossbladet, er der lavet en artikel der hedder MX Løbskalender 2023, og her kan du se alt det som du skal vide.

Gratis oplevelse

Det koster aldrig penge, at komme som gæst, når der køres motocross træning i landets klubber, men du skal regne med, at ved eksempelvis DM eller JM, samt Supercross events, så vil der være entré, men det er til at betale sig fra. Pengene fra eventuelle entré går ubeskåret til deres forening.

Oplevelsen

Når du ankommer til motocross banen, så skal du bare parkere hvor alle andre holder, men hold lidt afstand, fra maskinerne og kaldet ryttergården, men der er masser af plads ved siden af. Så kan du bare gå rundt og kigge, og hvis du har nogle spørgsmål, så bare spørg, de vil stort set alle (99%) med glæde svare dig, og måske hjælpe jer, med at komme i gang med denne herlige sportsgren.

God fornøjelse.


 

Back to top button
fritidsblog.com