Erhvervsblog

Hvilket metode skal man bruge til sit regnskab i virksomheden

Erhvervsbloggen du læser her, er en del af Fritidsblog.com

Artikel foto: Regnskab

Der er mange forskellige metoder til at holde styr på sit regnskab i virksomheden, men jeg bruger et online.

Der er mange ting at holde styr på, når man laver en virksomhed, og noget af det vigtigste, er at der er orden i ens regnskab. Da jeg lavede min enkeltmandsvirksomhed, så skulle jeg også finde en måde, at holde styr på det hele, både når der skulle sendes faktura, oprettes regningen, holdes styr på skat og moms, og her fandt jeg frem til det helt rigtige online, og har med glæde, brugt det siden.

Reklamelinks

Denne artikel indeholder reklamelinks

Online Regnskab

Jeg brugte en del tid på at finde det rigtige online regnskabsprogram, og der var flere muligheder, men to af dem, blev ved med at dukke frem, når man søgte på det online. Et af dem var smart, men virkede uoverskueligt, og måske også en anelse dyrt, i forhold til Billy Online Regnskab, som jeg havde fundet frem til. Mit valg endte med Billy, og det har jeg aldrig fortrudt, for der er så mange muligheder, og så passer det bare perfekt ind til en mindre virksomhed, hvor nogle af de andre, sikkert passer bedre ind, til de lidt større virksomheder, men det er jo et valg, man skal tage.

Min pris hos Billy Online Regnskab er på 295kr plus moms om måneden, lige nu. Du kan selv se deres priser på deres hjemmeside, hvor der er tre forskellige muligheder. Se priserne hos Billy her

Let at holde styr på

Som enkeltmandsvirksomhed, så syntes jeg, at det er let at holde styr på regnskabet i Billy Online Regnskab, for man kan oprette kontakter, laver kladder på faktura, hvis man har faste kunder, hele tiden, holde styr på om faktura betales til tiden, og om den selv skal sende rykkere ud, hvis ikke kunden overholder betalingsfristerne osv. Når man logger ind, og er på forsiden, af sit online regnskab, så har man hele tiden det korrekte overblik, med indkomst, udgifter og moms, samt hvornår man skal betale dette, og alt dette er meget mere, er noget man indtaster, enten ved oprettelse, eller løbende, ved ændringer.

Integrationer

Her er der endnu flere muligheder, og herunder kan du se nogle af dem

 • MobilePay
 • iZettle
 • Betalingsmetoder
 • EAN-Fakturering
 • Ajour
 • Dataløn
 • Salary
 • Minuba
 • SmartWeb
 • Shoporama
 • Timestarter
 • Stripe
 • ScanNet
 • Lønadministration
 • Gratisal
 • Outlook
 • Smartday
 • Rykkerportalen

Og meget, meget mere.. Se den komplette liste hos Billy her

Enkeltmandsvirksomhed

Ud fra prisen, og hvilke muligheder jeg har med Billy Online Regnskab, så kan jeg ikke andet end anbefale dette til andre erhvervsdrivende. Jeg syntes ganske enkelt det er smart lavet, og passer lige præcis ind til det, jeg laver, og formentlig også hos mange andre, og måske også større virksomheder.


 

Back to top button
fritidsblog.com