Erhvervsblog

Hvor skal man have en hjemmeside, erhverv eller privat

Erhvervsbloggen du læser her, er en del af Fritidsblog.com

Artikel foto: Hjemmeside

Der er blevet en stor jungle, at finde et sted at have sin firma hjemmeside, eller en privat side, som eksempelvis fritidsblog.com

Det må være for omkring 15. år siden, at jeg personligt begyndte at rode med hjemmesider, og det var hos one.com, hvor jeg også har denne fritidsblog, den dag i dag. Der er sket mange ting, på de 15. år, hvor jeg startede ud med at rode rundt i deres skabelon program, til hjemmeside, hvor der blandt andet var PHP, med mere, man skal ud at lege med, og det var ikke spor sjovt. En person der den dag i dag, har sit eget firma i IT Branchen, og som jeg kommer omkring senere på min erhvervsblog, satte mig ganske enkelt i gang med at lege med det, og måtte lære af mine fejl, lige indtil jeg kom så meget i problemer, at han måtte redde trådede ud, og jeg måtte starte forfra.

Reklamelinks

Denne artikel indeholder reklamelinks

Nye tider

Der er sket mange ting på de 15. år, og her i 2022, der har one.com dog stadigvæk deres hjemmeside skabeloner, men det er blevet langt mere brugervenligt. Endnu en ting der kommet hos one.com, er deres one-click-wordpress, og det vil jeg klart anbefale, at man bruger, hvis det er den rette platform for dig eller din virksomhed, men det vil jeg kommer lidt nærmere ind på.

Firmaside med få opdateringer

Hvis du har en privat side, en blog som fritidsblog, eller en firma hjemmeside, der ikke får en masse nyt indhold på, hver eneste dag, så kan jeg godt anbefalet one.com og deres wordpress løsning. Dette er klart den billigste løsning, og det kan virkelig ikke betale sig, at få andre dyre løsninger, for det kører stabilt og godt, som det ser ud den dag i dag, og bliver jævnligt opdateret.

Få 100kr rabat en hostingpakke hos one

Gennem dette indsatte link til one.com kan du få 100kr i rabat, hvis du køber din første hostingpakke hos one.com, og en krone sparet, er en krone tjent. På det indsatte link til one.com der kommer du til en informationsside, hvor du kan se deres produkter og priser.

Firmaside med mange opdateringer

Hvis du har et aktivt firma, eller en hjemmeside, nyhedsside eller andet, med mange opdateringer, artikler, eller andet indhold, så bør du vælge en host. Når man køber hosting som hos f.eks Dandomain, som jeg bruger til mit nyhedsmedie, så kan man blive placeret på et fælles miljø, eller få egen server. Jeg startede på et fælles miljø, men grundet størrelsen og indhold af siden, der måtte jeg rykke på egen server, og det koster altså på den gode side af 10.000kr plus moms, om året, mens man hos one.com kan slippe med 500 til 2.000kr, alt efter hvad man har af behov, men man skal tænke sig om.

WordPress og domæner

Når man køber en hostingpakke hos one.com, så får man hele pakken, men domæne, og hjemmesideprogram, og her skal du være opmærksom på, at de ikke kan flytte domænet til en anden host, hvis du vil dette. Hvis dette er en del af planen, så bør du købe det domæne du gerne vil have, hos en host, og have siden liggende hos en host, eks. Dandomain, hvor man kan flytte et andet sted he, hvis man ønsker det. WordPress vil jeg helt klar anbefale, at man bruger, for dette er gratis (stor del af det) men man kan også tilkøbe temaer, for små penge, og så har du denne tema licens, resten af dine dage.

Research

Det er vigtigt at undersøge tingene så meget som muligt, inden du kaster dig ud i det, for der er også nogle banditter, for at sige det på godt Jysk, i denne branche. Der er mange ting, der skal passe sammen, og der sidder mange “derude” der gerne vil have dig til at købe “dem” til at lave arbejdet for dig, men med wordpress, så bør du selv kunne klare det, ellers kan det store internet og youtube, hjælpe.


Back to top button
fritidsblog.com