Fiskeri

Jeg har aldrig set så mange aktive fisk i den store sø hos Skyggehale

Artikel foto: Fisketur til SKyggehale

Torsdag eftermiddag besøgte jeg Skyggehale Put and Take, og her har jeg aldrig set så mange aktive fisk i deres store sø.

Jeg fik klemt en nu fisketur ind i dagligdagen, og det var igen hos min foretrukne sø, Skyggehale Put And Take. Det var et flot vejr, næsten ingen vind, og lettere overskyet, men der var virkelig gang i den store sø, med masser af aktive fisk. Vandet boblede faktisk, for hver gang de slog over vandet, så kom der bobler på overfladen, og det meste af søen havde det, men de ville ikke rigtigt bide.

Regnorm

Jeg fiskede igen med regnorm, for jeg var kommet til søen, for at slappe lidt af, og suge lidt nyt energi til mig, og jeg var helt alene da jeg kom til stedet. De super mange aktive fisk, virkede ligeglade med mine fede Jyske regnorm, og det var lidt som om de jagtede søen yngel af småfisk. Jeg kunne nemt have smidt en spinner eller et blink på og begynde jagten, men jeg havde brug for at sidde helt stille.

Enkelt regnbue ørred

Artikel foto: Regnbue ørred fra Skyggehale

Jeg havde som normalt købt to timer, og kort inden lukketid, så dukkede der alligevel en mindre regnbue ørred op, der ikke kunne stå for mine regnorm. På dette tidspunkt var der kommet en ældre herre til søen, der også var ved den store sø, og jeg gik derfor ned til ham, og gav ham fisken. Jeg tror at han blev glad nok for den, men han var en mand med få ord, så det var bare et knæk & bræk, og så videre.

Billeder

Artikel foto: Skyggehale Put and Take
Artikel foto: Skyggehale Put and Take
Back to top button
fritidsblog.com