Naturen

Jeg nåede lige at opleve den grønne skov, inden der kom regn

Artikel foto: Grøn skov

Der er ikke noget bedre end at komme ind i en skov om sommeren, specielt hvor der er helt stille, det er sundt for sjælen.

Den seneste uges tid har stået på masser af arbejde, hvor jeg blandt andet har været fire dage i København, med arbejde indenfor, og fra eftermiddag, til tidlig morgen. Når man rammer sådan en arbejdsuge, så er der ikke meget overskud til at komme ud og opleve en masse ting, og så er det også lidt begrænset, hvad man kan se af grønne skove, midt inde i København, men de findes vel.

Nåede det inden regnen

Da jeg kørte mod København, så havde der været super flot vejr gennem noget tid, men den sidste uge, frem mod regnvejret der kom i uge 19 (2022), der var jeg stort set ikke ude fra kontoret, og da jeg kørte hjem fra København, så gik tiden i stå, da jeg ramte en parkeringsplads, i det Jyske. Her var alt grønt, som du kan se på billederne, og der var helt stille, så noget af en modsætning af det jeg kom fra, og her viste jeg bare med det samme, at jeg aldrig kommer til at bo inde i det ræs.

Der kom regn

Nu har det regnet i et par dage, og det var jo noget mange havde brug for, og det tager jeg ikke så tungt, for nu har jeg set vejrudsigten, for den kommende tid, med masser af sol igen, og endda op mod de 25. grader.

Planen er lagt

En god veninde og jeg har lagt nogle planer, for ting der skal opleves, noget vi har gjort i fritiden tidligere, men grundet covid-19, så har det også været sat på pause, men nu skal det genoptages. Der er lige en uge mere med masser af arbejde, men inde i uge 20 (2022) så kan jeg se lyset, og kan komme lidt ud igen, og det kan du naturligvis læse med om her på fritidslog.com.

Billede

Artikel foto: Grøn Skov

Back to top button
fritidsblog.com