Mad og Drikke

Jordbær og grød til resten af 2022, efter selvpluk tur i Bjerringbro

Artikel foto: Friskplukkede Jordbær

Årets helt store selvpluk tur af Jordbær er gennemført, og det betyder masser af bær og grød til resten af året.

Hvert år tager mine forældre afsted til Bjerring Hede ved Bjerringbro, for at plukke Jordbær, og her kan de virkelig spare mange penge. Årets høst er netop kommet i hus, og der er jordbær overalt i forskellige kurve, og endda inde ovnen, og det er fordi, de ikke må blive trykkede.

Moesgaard Bær & Grønt

Stedet hedder Moesgaard Bær & Grønt i Bjerringbro, og her brugte de begge to, omkring 30. minutter på deres kæmpe område, og så var det ellers med at komme på vægten med deres mange kasser. Herefter kunne de se, at de kun skulle give cirka 430kr, så der kan spares nogle penge. Hvis du søger på Moesgaard Bær & Grønt, enten på Google eller Facebook, så kan du finde adressen.

Store og knaldrøde Jordbær

De er godt nok store, og knaldrøde de jordbær, de har med hjem, og smager rigtigt godt, og smager endnu bedre, hvis der lige kommer lidt sukker på, samt mælk og fløde. Så må jeg jo bare håbe på, at de også inviterer på en omgang jordbær, men mon ikke også de gør det.

Pakket og vejet

Efter alle jordbær var rengjorte og pakket, så blev de vejet, og her havde de fået høstet 12kg, og det betyder en kilopris på cirka 35kr.

Billeder

Artikel foto: Friskplukkede Jordbær
Artikel foto: Friskplukkede Jordbær
Artikel foto: Friskplukkede Jordbær
Artikel foto: Friskplukkede Jordbær
Back to top button
fritidsblog.com