Annonce

Kæmpe sammenhold og ekstra familie i den Danske motorsport

Mennesker, socialt, annonce
Artikel foto: Det sociale

Dansk motorsport kan noget helt specielt, og en af sportsgrenen samler Danskerne, så det bliver en ekstra familie.

Mange sportsgrene samler Danskerne, så det bliver en stor familie, og jeg har mødt en af dem, efter jeg har været ude og besøge en masse Danske motocross baner. Denne sport kan noget helt specielt, og her er der et fantastisk sammenhold, uanset om du er helt ny, eller har være i sporten, i mange år. Man oplever det ikke kun, når der trænes, eller køres klubmesterskab, men også til de helt store løb, hvor de professionelle ikke holder sig tilbage, med at hjælpe kørerne i de mindre klasser.

Kom ud og blev social

Hvis man gerne vil opleve motocross på nærmeste hold, så er der en bestemt måde, du kan komme med på, og det er ikke kun til de ugentlige træninger, eller lokale events, det er også de helt store løb, med mange tusinde besøgende, endda på Dansk grund. Man kan blive official hos DMU, hvor de står for undervisningen, der starter som flagdommer (official), og her kommer man til at stå på hoppene, på selve banen, hvor ingen andre har tilladelse til at være. Udover man kommer til at opleve en masse ræs på nært hold, så er man også med til at beskytte kørerne, i og med, du skal vinke med et gult flag, hvis en kører vælter på din post, og det er med til at beskytte dem, der ligger ned, og dem der kommer efter.

Bliv klogere på sporten

Crossbladet.dk er et godt medie at følge, hvis man vil vide mere om motocross, for de tager ud og besøger de Danske motocross baner og skriver om dem, fra deres besøg. Dette medie skriver også motocross nyheder fra banerne, hvor der gerne er mange billeder, så man kan se meget mere om selve sportsgrenen, der er for alle aldre, men også hvor man kan henvende sig, hvis man vil være med.

MX eller Motocross

Går man tilbage i tiden, i hvert fald til 90érne, så hed det motocross overalt, og det gør det også den dag i dag, men Norden er rigtig god, til at tage ting fra USA, til sig. Lige pludselig, så begyndte alt at hedde MX, og ingen kan helt forklare hvornår, eller hvorfor dette kom til at hedde det i Danmark, på trods af crossbladet flere gange har undersøgt dette, gennem deres MX Nyheder på siden. Uanset hvad det hedder, så er det, præcis det samme, og man bestemmer helt selv, hvad man syntes det skal hedde.

Sportsgrenen har kørere der starter i klubberne, helt ned til 4års alderen, og så kører det i et spænd op til 75år, endda enkelte, som er ældre, og endda stadig er aktive i sporten. Der er et fantastisk sammenhold, på alle landets baner, så hvis man vil vide mere, så kan man finde en bane, i nærheden af sig selv, eller hvor det passer bedst ind, og her kunne man kigge nærmere på det, hos Danmarks nyeste Motocross nyhedsmedie. Hos de Danske klubber, er der også flere sportsgrene, i motorsports verdenen, som mere eller mindre er i samme familie, eller de præsenteres i hvert fald i klubberne.


 

Back to top button
fritidsblog.com