Oplevelser

Klatreparken i Silkeborg er åbnet og det kan godt kilde lidt i maven

Artikel foto: Klatreparken ved Cirkuspladsen i Silkeborg

Cirkuspladsen i Silkeborg har fået en fast attraktion med en stor klatrepark både som legeplads, men også oppe i træerne.

Klatreparken er kommet til Silkeborg, og de har fået hjemme ved cirkuspladsen hvor der før i tiden (vi kender ikke den fremtidige plan) har været cirkus, tivoli, koncerter og salg af fyrværkeri. Det er mange år siden, at jeg har været i dette område, men det som de har lavet nu, er noget der har manglet til ungdommen i Silkeborg, og ser bestemt også ud til at være populært, for da jeg kom forbi, så var der proppet med mennesker, og jeg kunne derfor af gode grunde ikke tage billeder tæt derpå.

God parkering tæt på Klatreparken

Hvis man som forældre skal læsse ungerne af, og nyde et par timers stilhed, så er der masser af god parkeringsplads, langs et græsareal, hvor man også kan sidde og kigge med på afstand, hvis man hellere vil dette. Ungerne er med garanti kørt trætte, når de har besøgt denne klatrepark, så man kan jo også nyde stilheden, når de kommer hjem, for de sover sikkert godt.

Klatrebaner i trætoppene

Der er spændt stålwirer ud mellem trætoppene i skoven, i kanten af cirkuspladsen, hvor der er aktiviteter og sjove forhindringer, med stiger, tov, net og stupper, hvor man kan få brændt en masse energi af. Det er ikke kun for børn, for voksne har også adgang, men man skal lige være opmærksom på, at det koster penge, hvis man vil benytte sig af disse udfordringer, hvor det dog er gratis at kigge på.

Mange klatrebaner

Når man ankommer dertil, eller holder nede ved parkeringspladsen, så ser det bare ud til at være en stor legeplads, men der gemmer sig hele seks forskellige baner inde i skoven, med mange sjove udfordringer, der nemt kan kilde i maven. Der er blandt andet en 100 meter lang svævebane hvor man slutter af med et frit fald på 18 meter. Udover de hele seks baner, så er der flettet en masse aktiviteter ind på området, ja faktisk tæt på 100, og den sidste bane med den lange svævebane her 24 aktiviteter.

Her finder du Klatreparken i Silkeborg

Kastaniehøjvej 6, – 8600 Silkeborg

Se meget mere på klatreparken.dk

Billeder

Artikel foto: Klatreparken Silkeborg
Artikel foto: Klatreparken Silkeborg
Artikel foto: Klatreparken Silkeborg

 

Back to top button
fritidsblog.com