Kontoret har været flyttet til København den seneste uges tid

Artikel foto: Radisson Blu Scandinavia Hotel

Tiden har stået stille på bloggen ligesom ved Yding Skovhøj, men jeg har arbejdet i København, den seneste uges tid.

Der har været en larmende tavshed her på bloggen, og grunden er ganske enkelt, jeg har haft vildt travlt i mit lille firma, den seneste 1,5 uges tid. Jeg nåede lige at opleve lidt, endda i godt vejr, inden jeg viste at jeg skulle mod København, eller helt præcis til Radisson Blu Scandinavia Hotel, der skulle være mit kontor i fem dage. Jeg har boet på hotellet, og arbejdet på Casino Copenhagen, der ligger lige til højre for hotellet (buen man kan se helt yderst på det indsatte artikel billede øverst).

Vild udsigt over København

Jeg har denne opgave, mindst to gange om året, så det er ikke noget nyt for mig, men det bliver aldrig den samme oplevelse, hverken med arbejdet, eller der hvor man bor, for udsigten skifter. Herunder kan du se et par billeder fra mit værelser, der denne gang var på 12. etage.

(artiklen fortsætte under billederne)

Artikel foto: Kontoret på hotellet
Artikel foto: Udsigten fra værelset, udover København
Artikel foto: Udsigten fra værelset, udover København
Artikel foto: Udsigten fra værelset, udover København

Lange arbejdsdage, lidt søvn og ingen oplevelser

Det har stået på 12 til 16, timers arbejdsdage, hvor man starter til middag, og kører på, så den første dag var en smule hård, men man vænner sig faktisk hurtig til det. Med så lange dage, så er trangen til at opleve noget, ikke særlig stor, men jeg havde trods alt en flot udsigt, hver morgen.

Lidt indhold til bloggen fik jeg da

På vej til Sjælland, der fik jeg lavet et interview til min Erhvervsblog, så der kommer en ny online, inden så længe, og det samme fik jeg lavet en formiddag i selve København. Så der kommer lidt fra turen til København, her hos Fritidsblog, selvom man gerne ville have en masse med.


 

Back to top button
fritidsblog.com