Fiskeri

Mange muligheder for fiskeri i Tange Sø, efter forskellige fisk

Tange Sø, Fiskeri, Gedde, Aborre, Laks, Ål, Blog, Fritids Blog
Artikel foto: Tange Sø – Ved Ans By

Der er noget helt specielt fiskeri ved Tange Sø, der er Danmarks største kunstige sø, med masser af store fisk.

Jeg har desværre ikke selv prøvet at fiske i Tange Sø endnu, men det er et af de steder, der står på min liste, som jeg gerne vil besøge den kommende sommer, hvis det passer ind. Det er Danmarks største kunstige sø, og der er virkelig mange der snakker godt om den, men der er også mange der er imod den, og her er en af mange grunde, blandt andet det meget vand der i Gudenå.

Mange fisk

Tange Sø er cirka 1km bred, og har nogle steder, hvor der er 10. meter dybt. Tange Sø har masser af spændende fisk at byde på, og her er det blandt andet muligt at fange Gedde (store gedder) Sandart, Skalle, Ål, men også de mere interessante fisk som, Laks, Havørred og ikke mindst Bækørred.

Youtube

På Youtube kan man finde rigtigt mange video med fiskeri i Tange Sø, specielt video med Gedde fiskeri, og jeg har fundet frem til en super hyggelig kanal, hvor en herre ved navn Henrik Leth har lagt nogle video online, og det er en af dem, som du kan se herover. De video han laver, er helt nede på jorden, uden en masse højt musik, og reklamer der springer rundt, men det er jo op til en selv, hvad man kan lide. Hvis du vil se mere af det han laver, så finder du hans kanal på siden her

Fisketegn

Man skal kunne fremvise et gyldigt fisketegn, ved køb af dagkort, og det skal medbringes under alt fiskeriet, ved Tange Sø. Det er muligt at fiske fra bredden, og fra båd, men der er en del regler, og områder, hvor man må fiske, og ikke må fiske, så derfor henviser jeg til Bjerringbro og Omegns Sportsfiskerforening, og her kan du læse om hvordan du får fiskekort til Tange Sø, hvad det koster osv. På deres hjemmeside, der kan du også se hvor lang tid du må fiske, og ikke mindst, hvor du kan og må fiske som gæst.

Billeder

Artikel foto: Tange Sø
Artikel foto: Tange Sø

Back to top button
fritidsblog.com