Fiskeri

Meget flot formiddagstur til Christianshøj Put and Take

Artikel foto: Formiddagstur til Christianshøj Put and Take

Tirsdag formiddag var der så flot vejr, at jeg måtte en tur ud og fiske, og her endte jeg hos Christianshøj Put and Take

Den forgangne weekend, var det lykkedes mig at grave en stor bøtte regnorm, og efterfølgende lovede de flot vejr, med masser af sol, og næsten ingen vind. Jeg har gået og slåsset med lidt forkølelse efter min tur til København, men var endelig sluppet af med det, og så skulle jeg bare afsted på fisketur, og valget var nemt, for nu skulle jeg ud og prøve Christianshøj Put and Take

Få mennesker

Jeg ved godt det var en helt almindeligt tirsdag formiddag, men der kan nemt være mange mennesker alligevel, for det oplever jeg ofte, andre steder. Her var en bil, med to personer ved søen, da jeg ankom, og de stod til venstre for søen, i området ved deres fine shelterplads.

To timer, 100kr

Det er til at komme over, med de priser, men når søen bliver mere kendt, så vil jeg os gætte på at de hæver priserne, for så skal der jo endnu flere fisk til søen. Men der er allerede masser af fisk i søen, det er bestemt ikke det som der mangler, så det er helt op til lystfiskeren selv.

Jeg smuttede i det modsatte hjørne af søen, hvor der var en fin overdækket plads, ja nærmest en lille hytte, uden en dør, så man kan også fiske på stedet i dårligt vejr, og søge læ.

Regnorm vs Powerbait

Jeg fiskede med regnorm, som jeg tidligere har haft god succes med, men det skulle ikke lykkedes for mig denne gang, for her var det altså grøn eller orange powerbait, der var vejen frem, og de to personer der var i den modsatte ende, fangede et par flotte ørreder på dette.

Grøn sø

Christianshøj Put and Take er en anelse for grøn i vandet, efter min smag, men der var masser af aktive fisk, og der blev også fanget fisk, men jeg er nu mere til mere klart vand. Der er mange muligheder for at gøre søen mere klar, men det vil jeg nu være op til ejeren, at tage den beslutning.

Lidt billeder

Artikel foto: Formiddagstur til Christianshøj Put and Take
Artikel foto: Formiddagstur til Christianshøj Put and Take
Artikel foto: Formiddagstur til Christianshøj Put and Take
Artikel foto: Formiddagstur til Christianshøj Put and Take

Back to top button
fritidsblog.com