Naturen

Meget mildt vejr i oktober byder på oplevelser i den Danske natur

Sol, sommer, Sommertid 2022, Blog, Fridtidblog.com, Fritids Blog,
Artikel foto: Sol, sommer, Sommertid

Det er ekstremt mildt for oktober måned i Danmark, hvor man i uge 43 kan få op til 20 grader nogle steder i landet.

Jeg har arbejdet stort set hele efterårsferien her i 2022, så der har ikke været tid til at komme ud og opleve naturen, eller kom på en fisketur, som jeg ellers gerne vil. Men nu har vejret heller ikke været det bedste i efterårsferien i lille Danmark, hvor der er kommet en del regn, så det glæder mig da, er de lover op til (måske) 20 grader nogle steder i landet, her midt i uge 43, 2022.

Meget mildt vejr

Det kommer næppe som den store overraskelse, når jeg skriver at det er meget mildt for årstiden, med op til 18-20 grader sidst i oktober måned 2022. Det har jo uden tvivl noget med den globale opvarmning at gøre, og hvis jeg havde fået dette at vide for 30år siden, så ville jeg ryste på hovedet, for der var jo frost og masser af sne, hvilket desværre er en sjældenhed i vores lille hyggelige land.

Fisketur

Der er heldigvis lidt mere ro på min hverdag i denne uge, hvor der som altid lige er lidt der skal klares, men når der kommer så mildt vejr på denne tid af året, så vil jeg ud at fiske en tur. Min plan er at besøge en Put and Take, som jeg så på min vej til Ho Fiskesø, dog ikke så langt væk, men der skal køres en lille time, og så håber jeg der er god plads, når befolkningen er tilbage i deres hverdag igen.

Oplevelser dukker op

Det jeg godt kan lide ved at besøge nogle steder udenfor postnummer, er at, der dukker oplevelser op, både som man ikke kender, eller som man måske har hørt om, som du måske gør her på min fritids blog, men aldrig har fået besøgt. Nogle gange så triller jeg lige omkring stedet på min vej, eller så bliver det noteret, og så kan jeg vende tilbage igen, for der er så mange spændende ting i Danmark.


 

Back to top button
fritidsblog.com