Mad og Drikke

Munkebjerg Hotel har fået en bøfsandwich på menukortet

Artikel foto: Bøfsandwich med tilbehør – Munkebjerg Hotel

Munkebjerg Hotel har fået en kæmpe stor og super lækker bøfsandwich på deres menukort, og den har jeg lige smagt.

Jeg har været en tur omkring Munkebjerg Hotel i Vejle, og her stod der og ventede en noget spændende madoplevelse på mig. En af mine samarbejdspartnere havde nemlig sørget for, at denne bøfsandwich med tilbehør stod klar til mig, og så måtte jeg naturligvis gerne lige fortælle lidt om, hvordan burgeren, tilbehøret og ikke mindst deres helt egen øl smagte, og det var jeg da klar på.

Munkebjergs egen øl

Til at starte med, så kom der service med det samme jeg dukkede op, og ledte mig til et bord. Her kom der så en Munkebjerg øl med det samme, og det var deres egen øl (en af dem) og det var Murermesteren, som var en “amerikansk udgave, af en engelsk brown ale” på 5,6% ! Nu er jeg ikke den store ølkender, men det smager som regel godt, og så krummer det jo ikke i sengen.

Bøfsandwich med brun sovs

Efter at have sidde og “nippet” lidt til øllet, der faktisk smagte jævnt godt, så kom maden, og her tænkte jeg bare “det der kommer jeg aldrig igennem” og så måtte sidde og kigge lidt. Altså ud fra menukortet, som jeg fik fingrene i, så er det følgende… Bøfsandwich med ristet brioche, rosestegt hakkebøf, dijonnaise, hjemelavet agurkesalat, bløde løg, bruns sovs, og så pommes frites som tilbehør.

Velbekomme, blev der sagt, og så var det ellers bare i gang. Det smagte himmelsk, men burgeren var rigeligt til mig, og jeg kom aldrig til at smage de hjemmelavede pommes frites. Det var en god kombination med den valgt øl, som der serverede, og den sammenlagte oplevelse var perfekt.

Burgeren med tilbehør koster 185kr, og det er det hele værd.

Velbekomme.

Se også: Stjerneskud og børnedessert hos Munkebjerg Hotel

Billeder

Artikel foto: Bøfsandwich – Munkebjerg Hotel
Artikel foto: Bøfsandwich – Munkebjerg Hotel
Artikel foto: Bøfsandwich – Munkebjerg Hotel
Artikel foto: Øl – Munkebjerg Hotel

 

Back to top button
fritidsblog.com