Naturen

Munkebjerg Trappen – lidt over 200 trin ned i dybet af skoven

Artikel foto: Munkebjerg trappen, Munkebjerg Hotel

Ved mit besøg på Munkebjerg Hotel, så skulle jeg naturligvis kigge lidt nærmere på den meget omtalte trappe.

Jeg havde en overnatning i forbindelse med mit besøg hos Munkebjerg Hotel, hvor jeg ankom til noget af en madoplevelse med Munkebjergs nye bøfsandwich fra menukortet, og senere på dagen skulle jeg en tur ned af de omkring 218 trin, en tur ned i dybet af skoven, tæt på fjorden. Det regnede let da jeg kørte hjemmefra, så tog et par ekstra sko med, så man havde et par rene at tage på, efter denne tur, og så kunne man jo tage et hurtig bad på hotellet bagefter, for der lidt motion i den trappe.

Langt ned, og op igen

Efter at have sundet mig lidt, efter den store burger, med masser af sovs, så “trillede” jeg ud til trappen, og knipsede et par billeder. Der var et skilt, hvor der stod at man skulle passe på, når der var vådt, da der godt kunne være glat, og lige det skilt reddede mig, og var min bedste undskyldning, for ikke at tage turen derned igen, hvor jeg har været et par gange, og dem huskede jeg pludselig tydeligt.

Gad vide om nogle har taget en taxa op igen

Mens jeg stod og tænkte, om min undskyldning ville blive godkendt, eller om det bare et noget mænd er gode tid, altså finde på en løsning, så man kan slippe? Erkend det, det er vi mænd også gode til, men ikke nær så gode som det kvindelige køn, for de kan slippe godt afsted med det.

Mens jeg stod og tænkte ved foden af trappen, så kom der pludselig en sjov tanke til mig. Gad vide om nogle er gået ned af den trappe, og tænkt, “der kommer jeg sgu aldrig op igen” og ringet efter Vejle taxa, og sneget sig af vejen, op til Hotellet..! Altså jeg kunne godt finde på det, men til sommer, eller når det bliver lidt bedre vejr, så skal jeg ned af trappen igen, og måske bliver jeg den første der tager turen tilbage til Munkebjerg Hotel med en taxa.. Spørgsmålet er om jeg vil dele det med jer…

Lidt billeder

Artikel foto: Munkebjerg Trappen, Munkebjerg Hotel
Artikel foto: Munkebjerg Trappen, Munkebjerg Hotel

Jeg vender stærkt tilbage, og så fortæller jeg naturligvis om turen ned, og måske op igen..


 

Back to top button
fritidsblog.com