Natur og Motion

Mange muligheder for både natur og motion i Danmark

Jeg kom godt lide at komme ud og gå en tur i naturen, og natur det har vi rigtigt meget af her i Danmark, specielt i det Midtjyske, hvor jeg har hjemme. Jeg vil gerne gå en tur, forskellige steder, og ser ofte steder, der er ret stille, og dem vil jeg beskrive lidt mere af her på bloggen, for der er virkelig mange spændende steder, man kan gå sig en tur, og på samme tid få en oplevelse ud af det, da mange af stederne gemmer på nyere eller ældre Danmarkshistorie.

Gåtur ved en fiskesø

Der er jo rigtigt mange fiskesøer eller også kendt som Put and Take i Danmark, og nogle af dem er faktisk ret store, og så store at man nemt kan gå en tur omkring dem, og dermed få sig lidt motion. Mange fiskesøer ligger også i super flot natur, og med god mulighed for en lidt længere gåtur udenom, og de steder har jeg ofte oplevet. Det kan også have sig en fordel, at man besøger en fiskesø, og går sig en tur, inden man tager ud at fiske, for så kan man eventuelt snakke med de andre fiskere, høre hvad de bruger af grej, eller bare se hvad de gør, når de fisker.

Respekter fiskeren, når du kommer for at gå en tur, uanset om du er ved en fiskesø, eller bare en almindelig sø, for hvis man render på en der sidder og fisker, så kræver det gerne man går lidt stille, og snakker stille. Ønsker fiskeren ikke at svare, så kan man nemt gå videre, uden at bruge mere tid på det, men de fleste jeg har mødt på min vej, de svarer nu pænt tilbage.

Meget Dansk natur

Som nævnt tidlige så er der meget Dansk natur, ikke kun i Midtjylland, og nogle af de steder vil jeg besøge, og skrive lidt om, så du måske også vil opdage det område, som jeg har besøgt. Nogle har masser af skov, nogle kombineret med vand, mens andre bare er hede med masser af sand, hvor der også af og til kommer noget kronvildt forbi, og det er en sjov oplevelse. Der skulle være mange ulve i Danmark, men jeg har nu ikke mødt en på min vej i naturen, men der kan jo være det sker på et tidspunkt. Jeg er dog lidt i tvivl om jeg vil skrive om et møde med en ulv, for de er både elsker og hadet.

Motion

Det er vigtigt at få sig rørt i hverdagen, og det er noget jeg vil bruge denne blog til blandt andet, for der så mange muligheder, for at komme ud og bevæge sig i det Jyske, og når jeg alligevel er afsted på tur, så kan jeg lige så godt skrive lidt om det, så du også får muligheden for at opleve stedet.

Back to top button
fritidsblog.com