Naturen

Norsk vejrtjeneste slår de Danske med længder og er mere præcis

Vildtkamera, Jagt, Riffeljagt, Bukkejagt, Vest for Silkeborg, Naturen, Blog, Fritids Blog
Artikel foto: Jagten, Vest for Silkeborg

Når de gælder vejret, så vil jeg gerne have udsigten så præcis som muligt, og her mener jeg personligt at de Norske er bedst.

Når jeg kigger på de Danske vejrudsigter, enten på hjemmesider, eller når de kommer i TV, så er de sjældent enige, og det undrer mig altså en del. Hvis man sidder og kigger på DR1, TV2 og tjekker det op på DMI, efterfølgende, så er det sjældent at de er enige, og det kan da ikke passe, at med et så lille land, så er der så store udsving i vejret, eller de kommende udsigter, der vises.

Store penge i vejret

Når der meldes noget ud om vejret, både godt og skidt, så tiltrækker det læsere, og det er noget de mange sider, tjener store penge på, for det er noget der lokker folk til. Det har aldrig været en hemmelighed, men jeg vil altså gerne vide hvordan vejret bliver, og ikke hvad de gætter på det skal være, plus / minus en god procentdel, uden egentlig helt at være sikre, og man bliver sjældent klogere.

Norsk vejrtjeneste

Jeg har gennem de seneste 5-6 år, brugt den Norske vejrtjeneste YR.NO, som også en stor del af de Vestjyske fiskere bruger, og det har de gentagne gange fortalt, blandt andet når man er ude på private fisketur, såkaldte havture, men også flere erhvervsfiskere, og den simple grund er, at de bedst kan stole på deres vejrudsigter, og er langt mere præcise, end dem, de Danske bringer.

Flere detaljer

Artikel foto: Screenshot YR.NO

Når man kigger på de mange detaljer, som YR.NO har på deres hjemmeside, så er der langt flere at følge, end hos de Danske, eller så er de bare bedre til at få dem frem til læseren, end hos de Danske. Jeg er kæmpe fan af deres sider, og de meget mere præcise vejrudsigter, også i Danmark.

Besøg den Norske vejrtjeneste Her


 

Back to top button
fritidsblog.com