Nu har jeg skruet meget ned for mit sukkerforbrug i hverdagen

Artikel foto: Slik, sukker

Det er jo vildt hvor meget sukker man nemt og hurtigt kan indtage i hverdagen, og det er på ingen måder sundt.

Jeg har valgt at skrue ned på mit sukkerforbrug, for det var stukket helt af, under coronavirus de sidste 2år, for man kom jo ikke ud og lave alle de ting, man normalt plejede af lave. Når man ikke kommer ud, så sidder man og hænger foran fjernsynet, eller foran computeren, eller sin playstation, og så kan der ellers bare guffes slik, og masser af chokolade, men lige pludselig, så kan man se det.

Dobbelthage

Jeg har nu altid haft lidt sommer dunk (stor mave) uden den var kæmpe stor, men jeg er os ret høj, så det kan tillades, selvom nogle måske mener, der skal smides et par kilo. Men det sidste halve år, frem mod genåbningen i februar 2022, der kunne jeg nemt æde en plade chokolade på rekordtid, og en masse andet, gennem hele dagen, og det hele startede om morgenen med sukker på morgenmaden.

Så fik jeg min første dobbelthage…. omg!

Der kunne jeg bare se, at der skulle ske noget, for en sommer dunk, altså lidt mave det kan jeg sgu leve med, men ikke en dobbelthage, og det var her jeg blev enig med mig selv om, at nu skulle der skrues ned for det. Så derfor er der ikke sukker på morgenmaden, nu står den på havregryn med mælk (lidt kedeligt) men mætter, og ellers yoghurt, med blandt andet bananer til mellemmåltid.

Mere motion

Derfor er denne blog også kommet til, en af flere grunde, for så kan jeg komme ud og opleve ting, og på samme tid få mig rørt lidt, og på den måde få lidt motion. Du kommer aldrig nogensinde, til at møde mig i et motionscenter, eller lign, for det vil jeg ikke give penge for.

Mere frisk eller..

Jeg ved faktisk ikke om jeg er blevet mere frisk, men nu snakker vi heller ikke måneder uden sukker endnu, men det kigger vi nærmere på, til den tid. Altså jeg kan mærke en forskel, ved at stoppe med at æde alt det sukker, og jeg ikke nær så træt, og min såkaldte dobbelthage, er i hvert fald ikke blevet større.. den er synlig, men skal helt væk, og det er en af mine planer her i 2022…

Back to top button
fritidsblog.com