Naturen

Nu kommer vinteren med frost og de lange arbejdsdage er tilbage

Artikel foto: Vintertid i Danmark

Det bliver tidligt mørkt og vinteren, samt nattefrosten kommer til Danmark, og det betyder længere arbejdsdage.

Normalt så er sommeren ret stille for mit vedkommende, og så kommer der mere fart på mit arbejde henover vinteren, men sådan har det slet ikke været det seneste år, for rigtigt mange har ville ud og opleve en masse, efter landet genåbnede igen, efter Covid-19. Man skal jo aldrig beklage sig over at der er noget at lave, og det gør jeg skam heller ikke, men det betyder bare mindre fritid.

Nu kommer nattefrosten

Mange er glade for blæsten, der er for tiden, for det betyder billigere strøm, men nu kommer nattefrosten desværre også, og så betyder det nok også dyrere varme osv. Det er svært i denne tid, for rigtigt mange Danskere, med den dumme inflation der er, men så længe man har et godt helbred, så syntes jeg ikke man skal tænke for meget over det, selvom det kan lyde let, for nogle har det meget svært. Jeg vil ikke sige at jeg er glad for at der kommer nattefrost, men vinteren har jeg nu altid været glad for.

Artikel foto: Vintertid i Danmark

For lidt fritid i de lyse timer

Som selvstændig så skal der jo gerne laves lidt, så det hele hænger sammen, og i de lyse timer, der har jeg desværre ikke meget fritid om vinteren, selvom jeg selv bestemmer mine arbejdstider. Dette er en af grundende til at der kan gå nogle flere dage, mellem jeg skriver herinde, fremfor om sommeren hvor der kommer langt mere online her på bloggen. Men jeg lever trods alt i bedste velgående (ukrudt forgår ikke så let) men jeg kommer hverken ud at opleve noget, eller fiske lige for tiden.

Mon vi får meget sne

Jeg håber lidt at der kommer meget sne i år, men det har man jo gået og håbet på i mange år efterhånden, uden der er kommet det store. Sne virker os isolerende, selvom det er meget frost, og så er det ikke så slemt igen. Jeg har dog hørt at fordi vandet i havene omkring os, er varmere end normalt, og afgiver en del mere fugt. Hvis der så kommer frost over land, så kan der komme langt mere sne. Om det så også holder vand, det ved jeg ikke, men det lyder da meget interessant, specielt med en hvid jul.

Vi må se hvad der sker, men jeg er her stadig, der er bare længere mellem jeg skriver.


 

Back to top button
fritidsblog.com