Naturen

Ny trappe toner frem i krattet ved Bølling Sø, men afslutningen er høj

Artikel foto: Ny trappe ved Bølling Sø

Når man holder ved den store parkeringsplads inden Engesvang, så kan man se en ny trappe tone frem i krattet, ned til søen.

Ved min tur med lånehunden til Bølling Sø forleden dag, så kunne man i det ene hjørne, se en ny trappe tone frem inde i krattet, og som formentlig også vil være næsten skjult, når der kommer blade på træerne. Det er en super flot trappe, med lidt lange trin, men i og med den ikke er behandlet, så er der ikke glatte trin. Jeg mindes ikke den har været der på mine seneste ture til Bølling Sø, kun platformen oppe for oven, som du kan se hjørnet at på det indsatte artikel foto.

Afslutningen er høj

Når man kommer ind på trappen, oppe fra parkeringspladsen, så er den rigtig fin, men når man kommer ned til det sidste trin, så skal man altså passe lidt på, for det er meget højt. Det er lidt som om, at hvis trappen skulle fortsætte ned, så man fik et “almindeligt” trin, helt naturligt, så ville den fortsætte over stien, nede for enden, og i stedet for, så han man smidt et par fliser, til at træde ned på. Det er en skidt løsning, for der er også langt ned til disse sten, så man skal altså tænke sig om, så man ikke bare træder ud i luften, og ryger forover. Modsat, hvis man kommer nedefra, så er det højt op, til det første trin.

Burde der ikke være en rampe

Når man bruger tid og penge til sådan en flot trappe, endda i sådan et populært område, så burde man måske nok have lavet en kørestol-rampe ved siden af. Det er blot min tanke, men man kan godt komme op til parkeringspladsen, dog med lidt ekstra vej, og bakke, på cykelstien.

Et par billeder

Artikel foto: Ny trappe ved Bølling Sø
Artikel foto: Ny trappe ved Bølling Sø

Man kan se det

På det sidste indsatte billede herover, at den nye trappe ved Bølling Sø, så kan man godt se, at det sidste trin, er noget højt, når man skal træde ned til selve stien.


 

Back to top button
fritidsblog.com