Naturen

Nyd madpakken, kaffen og tag en svømmetur med børnene i Slåensø

Bænk ved Slåensø, Slåensø, Natur, Kaffe, Madpakke, Blog, Fritids Blog
Artikel foto: Nyd kaffen ved Slåensø

Der er rigtigt mange muligheder hos Slåensø, hvis man gerne vil på tur med hele familien, hvor der er gode muligheder for at tage madpakken med og nyde, eller tage en frisk svømmetur.

Slåensø byder på mange oplevelser, og hvis man har mod på mere, end bare en frisk gåtur omkring søen, så kan du se nogle af dem her. Man kan nemt pakke en kurv med kaffe, kage, eller en madpakke og nyde ved en af de mange bænke der er sat op, omkring Slåensø, men der er også et specielt område ved søen, hvor man kan gå op af en trappe, og sidde, hvor der er et toilet tæt på.

Frisk badetur er muligt

Hele vejen omkring Slåensø, er det muligt at tage en svømmetur, men der er ikke nogle specielle steder, hvor man kan dyppe fusserne, men gennem tiden, så er der lavet nogle mindre “strande” hvor der er sand, og rimeligt lavt vand, hvor også ungerne kan komme i vandet. Når man besøger Slåensø om sommeren, så kan man nemt se hvor der “normalt” bades, og her er der også nogle steder, hvor der er væltet træer ud i søen, hvor man kan se nogle “løbe” udover stammerne og hoppe i vandet.

Billeder

Artikel foto: Nyd kaffen ved Slåensø
Artikel foto: Nyd kaffen ved Slåensø
Artikel foto: Bænke ved Slåensø
Artikel foto: Tag turen af stammen og hop i vandet

Det er lidt sjovt, at Danmarks reneste sø, har så meget spændende at byde på, og nu kan du selv gå på opdagelse, eventuelt sammen med familien.

God fornøjelse.


 

Back to top button
fritidsblog.com