Naturen

Oase med strand, borde & bænke, toiletter, mellem Ans og Tange

Artikel foto: Oase mellem Ans og Tange

Der er rigtigt mange steder i Danmark, hvor man kan finde en lidt overset oase, hvor man kan hygge sig med familien.

Tange Søvej, på vejen mellem Ans By og Tange, der er en fin lille oase, som man kan bruge som udgangspunkt, hvis man vil videre i naturen, enten på gå-ben, eller på cyklen. Som nævnt tidligere så er der nogle informationsskilte med gang i tange, hvor hjemmesiden desværre ikke er aktiv længere, men selve stedet er der endnu, og hvem ved, måske er der flere på vejen rundt om Tange Sø.

Borde, bænke og toiletter

På dette lille spot, der er en masse borde og bænke, så man kan sidde og nyde sin medbragte mad, eller kaffe, sammen med familien. Man kan også nyde en kold øl, på en varm sommerdag, efter man har været en tur i vandet, eller mens ungerne leger i vandkanten. Denne lille hyggelige oase på Tange Søvej, i det midtjyske, bør man opleve, og hvis man nu skal på toilet, så skal man ikke være bekymret, for det er rigtigt flotte toiletforhold på selve pladsen, hvor der er to bygninger til dette.

Nyd stilheden

Tange Søvej har naturligvis også fastboende og her skal man huske at tænke på dem, og de andre gæster, der besøger denne lille oase, så man skal ikke larme helt vildt, men nyde stilheden, og specielt naturen, som der er rigtigt meget af, og du er lige midt i den, når du kommer til stedet.

Flere oaser i Danmark

Der er mange oversete steder i Danmark

Fiskeri i Tange Sø

Om man må fiske ved denne lille hyggelige oase på Tange Søvej, der ved jeg ikke. Jeg så ikke nogle skilte, med at det var forbudt, men det er sikkert ikke så smart, når andre går rundt der i bare fødder, hvis man skulle tabe en krog eller lignende. Hvis det er lovligt, så skal man huske at rydde op efter sig selv, ligesom alle andre steder hvor man fisker, for der er andre end dig, der skal besøge stedet.

Billeder

Artikel foto: Oase mellem Ans og Tange
Artikel foto: Oase mellem Ans og Tange
Artikel foto: Oase mellem Ans og Tange
Artikel foto: Oase mellem Ans og Tange
Artikel foto: Oase mellem Ans og Tange

God fornøjelse.


 

Back to top button
fritidsblog.com